Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Συνάντηση ΠΕΠΕ - Pearl


Μια ακόμα σημαντική συνάντηση θα έχει την επόμενη εβδομάδα το Προεδρείου του Σωματείου μας, με την Διοίκηση της  Pearl, σιδηροδρομικής επιχείρησης που έχει λάβει άδεια και αναμένεται να
  δραστηριοποιηθεί στις εμπορευματικές μεταφορές το επόμενο διάστημα.

 Η Pearl εκπαιδεύει αυτήν την στιγμή 6 νέους μηχανοδηγούς στους συρμούς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με πιστοποιημένους απο την ΡΑΣ εκπαιδευτές.
Ασφαλώς πρόκειται για μια πολύ σημαντική συνάντηση για το Σωματείο των μηχανοδηγών,που στο νέο περιβάλλον καλείτε να διασφαλίσει  το εργασιακό περιβάλλον για όλους.
Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ θα υπάρξει ενημέρωση με ανακοίνωση για τις συζητήσεις.
Το Σωματείο μας,συνεχίζει την καθημερινή του δράση σε όλα τα επίπεδα.
Το τελευταίο διάστημα,προχωρά η έκδοση των πιστοποιητικών τύπου Β στους 68 νέους μηχανοδηγούς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ,ενώ λύθηκε και για το μεγαλύτερο μέρος των συναδέλφων το εκρεμμές  θέμα της μισθοδοσίας Αυγούστου. Αθόρυβα και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ. 
Απομένει η οριστική εκκαθάριση για να πληρωθούν τις επιπλέον αμοιβές και όσοι δεν είχαν λάβει -με αίτηση τους- την προκαταβολή μισθού πέρυσι το Γενάρη,όταν και άλλαξε ο τρόπος μισθοδοσίας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου