Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Αλλαγές στα κυκλώματα εργασίας του Προαστιακού Αθήνας

Απο αύριο Δευτέρα 2 Νοεμβρίου θα υπάρξουν αλλαγές στα κυκλώματα εργασίας του Προαστιακού Αθηνών με τις δεκάωρες υπηρεσίες -επιτέλους- να καταργούνται.

Ο χρόνος μηχανοδήγησης βρίσκεται στα  Ευρωπαϊκά στάνταρ ενώ υπάρχουν σκέψεις και για κάποιες βελτιώσεις στο μέλλον.

Τις επόμενες μέρες  θα συνεδριάσει πιθανότατα-μετά απο 3 χρόνια και 4 μήνες- η τοπική γραμματεία του Ρέντη στα γραφεία του Σωματείου στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά προκειμένου οι εκλεγμένοι συνάδελφοι (ΔΣ - ΣτΑ) να τοποθετηθούν για τον τρόπο λειτουργίας του μηχανοστασίου.
Οι μηχανοδηγοί που ενημερώνονται για το εβδομαδιαίο πρόγραμμα εργασίας θα πρέπει να ρωτούν και για τις αλλαγές στις υπηρεσίες όταν εκτελούν δρομολόγια στον Προαστιακό.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου