Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Ρέστα απο το παπαγαλιστάν

Τα ρέστα του παίζει τις τελευταίες μέρες το γνωστό σε όλους  παπαγαλιστάν.

Όλα ξεκίνησαν με το δήθεν πρόβλημα που θα υπήρχε με
την καταβολή των δευτερευουσών απολαβών του προσωπικού και την άκρατη παραφιλολογία που καλλιεργήθηκε τις ημέρες των απεργιών στους χώρους εργασίας απο συγκεκριμένους -γνωστούς σε όλους - παράγοντες.

Το στέκι τότε έγκυρα και έγκαιρα τοποθετήθηκε τονίζοντας πως πρόβλημα υπήρχε σε εσωτερικές διαδικασίες στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τα δεδουλευμένα θα καταβάλλονταν κανονικά στις 27 Ιουλίου.
Αφού γράψαμε αυτό, μετά οι παπαγάλοι ξαναχτύπησαν.
Θα πληρωθούν οι δευτερεύουσες της κίνησης και όχι της έλξης διέδιδαν και πως το θέμα με την ΔΙΚΑΜ είχε κολλήσει ενώ στην ΔΙΠΕΚΑΜ είχε λυθεί.
Όλα αυτά τις ημέρες των απεργιών στα εμπορικά, το τονίζουμε αυτό γιατί έχει την σημασία του και ο καθένας καταλαβαίνει νομίζουμε το νόημα.
Καταλαβαίνει πολύ καλά το νόημα ΓΙΑΤΙ μαζί με την παραφιλολογία, το παπαγαλιστάν στοχοποιούσε και συγκεκριμένο συνδικαλιστικό χώρο για το πρόβλημα.
Και φτάσαμε στις 25 Ιουλίου όπου οι εκπρόσωποι του παπαγαλιστάν, ανακοίνωσαν ότι η μισθοδοσία θα καταβληθεί .....κανονικά όπως είχαμε γράψει  στις 13 Ιουλίου. Πάνε τα παραμύθια και οι δράκοι.

Όταν λοιπόν τελειώσουν όλα αυτά που ζούμε εδώ και 15 μέρες , θα πούμε πάρα πολλά.
Γιατί αυτά είναι τα φανερά δείγματα μιας δράσης που κινήθηκε ΚΑΙ παρασκηνιακά και προσπαθεί εδώ και 14 μήνες- μετά τις εκλογές του Σωματείου μας- να βάλει φρένο στα πάντα, να υπάρξει αρνητική εξέλιξη στα πάντα.
Εμείς απλά περιμένουμε το τελικό κείμενο της ΣΣΕ και την υπογραφή της- εφόσον συμφωνήσουν τα Προεδρεία των Σωματείων-.
Και τότε θα τοποθετηθούμε για όλα, με ονοματεπώνυμα.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου