Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Το ρεύμα έφτασε στην Αθήνα! Απο αύριο ηλεκτροδοτείτε η γραμμή!

100 μόλις μέτρα πριν την είσοδο στον σταθμό Λαρίσης βρίσκεται η ηλεκτροκίνηση και όπως πληροφορηθήκαμε απο αύριο οι γραμμές θα τεθούν υπό τάση.

Το ερώτημα είναι το πόσο γρήγορα
θα ολοκληρωθούν τα έργα στην νέα πλευρά του σταθμού και αν θα υπάρξει κάποια πρόνοια για να έχουμε ηλεκτροκίνητα τρένα άμεσα απο την Αθήνα,εξέλιξη που θα αλλάξει δραστικά την εικόνα του σιδηροδρόμου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η Σύμβαση προβλέπει ότι μέχρι τέλος του χρόνου το ρεύμα θα έχει φτάσει στον Πειραιά!
Και όπως μελαγχολικά λένε κάποιοι τα έργα ολοκληρώνονται και θα τα εγκαινιάσει μια ιδιωτική εταιρεία.
Ο  δημόσιος σιδηρόδρομος απαξιώθηκε όλα αυτά τα χρόνια αναμένοντας αυτά τα έργα, που τώρα προχωρούν πλέον τάχιστα και δυστυχώς οι συμπολίτες μας θα έχουν την εντύπωση ότι η...ιδιωτική πρωτοβουλία είναι αυτή που θα αναβαθμίσει την ποιότητα μεταφοράς τους.
Για αυτό και είναι επιτακτική η ανάγκη να συνεχιστεί η προσπάθεια -μέχρι τέλους - για την ανατροπή της ιδιωτικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά και της ΕΕΣΣΤΥ...

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών

*η φωτογραφία απο το ellinikoisidirodromoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου