Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Μήνυμα απο το στέκι στους κ. Αυγενάκη-Καραμανλή


Κύριε Αυγενάκη και κύριε Καραμανλή , με ενδιαφέρον οι σιδηροδρομικοί παρακολουθούμε τις δημόσιες δηλώσεις σας για το ότι η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πούλησε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε τιμή εξευτελιστική, απαξιώνοντας την. Επειδή εμείς 
σας πιστεύουμε, ότι στενοχωριέστε για το τίμημα, σας παρακαλούμε - προκαλούμε- να μην ψηφίσετε ως Αξιωματική Αντιπολίτευση την Σύμβαση Παραχώρησης στην Ελληνική Βουλή, όταν αυτή έρθει προς ψήφιση.

Επίσης θα πρέπει να ζητήσετε εφόσον , επικαλείστε ότι ο Ελληνικός Σιδηρόδρομος απαξιώθηκε  και ξεπουλήθηκε,την Σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για να αποδειχτούν τα όσα υποστηρίζετε και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους αναλογούν για το διαχρονικό έγκλημα σε βάρος του.
Ελπίζουμε ότι θα πράξετε τα αυτονόητα για να έχουν άλλωστε και πραγματική βάση τα όσα δημόσια λέτε.
Οι σιδηροδρομικοί και κρίση έχουν και μνήμη και περιμένουν τις πράξεις σας.
Μάλιστα θα μπορέσατε να καλέσετε σαν μάρτυρα τον κ. Σταθάκη που υποστήριζε το 2013 ότι τα...300 ήταν λίγα!!


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου