Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Αφιερωμένη στην δημοσιογραφική ομάδα του Voria.gr

Το στέκι της έλξης αφιερώνει στην δημοσιογραφική ομάδα του Voria.gr την φωτογραφία αριστερά απο τον χτεσινό εκτροχιασμό του εμπορικού στην περιοχή της Πτολεμαίδας.Την αφιερώνουμε στον Γιώργο Μητράκη δημοσιογράφο του Voria.gr, αλλά και στα 2 σιδηροδρομικά blogs  που δημοσίευσαν ΆΚΡΙΤΑ την άθλια επίθεση εναντίον
των μηχανοδηγών ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ότι το δημοσίευμα στερείται σοβαρότητας και είναι απλά στημένο.
Ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να τονίσουμε ότι σε αυτό το δημοσίευμα που στοχοποιεί τους μηχανοδηγούς υπάρχει πληροφόρηση και εκ των έσω, απο τον σιδηροδρομικό κόσμο. 
Λανθασμένη μεν, αλλά είναι φανερό ότι κάποιος έχει μιλήσει με τον δημοσιογράφο.

Εμείς λοιπόν απαντάμε με την χτεσινή φωτογραφία.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ με τις χιλιάδες αναπαύσεις που εργάζονται οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ μηχανοδηγοί για να υλοποιηθούν αυτές οι εμπορικές συμφωνίες.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ με τις χιλιάδες ώρες υπερεργασίας και στέρησης προσωπικής και οικογενειακής ζωής απο τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ μηχανοδηγούς προκειμένου το λιμάνι της Θεσσαλονίκης να έχει την σημερινή σιδηροδρομική κίνηση.
Στην δημοσιογραφική αλητεία που μίλησε για "μη συνεργάσιμους" εργαζόμενους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ εμείς ΑΠΑΝΤΑΜΕ ότι οι μηχανοδηγοί της Θεσσαλονίκης έχουν να δούν νέο προσωπικό απο το 1984 και πως οι ίδιοι έχουν ανατρέψει τον τρόπο ζωής του για τον σιδηρόδρομο.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ απο εδώ να αναπαράγουμε τα σκουπίδια του voria.gr όπως έκαναν άλλα σιδηροδρομικά blogs.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ απο εδώ να χαριστούμε σε κανένα.

Γιατί εδώ είμαστε το blog των μηχανοδηγών και των σιδηροδρομικών.

ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ σε όσους θέλουν να χτυπήσουν ύπουλα τον σιδηροδρομικό κόσμο.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου