Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

H απάντηση του υπ. Μεταφορών για την παραίτηση του δ.σ. της ΣΤΑΣΥ (μετρό, τραμ, ηλεκτρικός)


Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του metaforespress.gr, σχετικά με την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου της ΣΤΑΣΥ (μετρό, τραμ, ηλεκτρικός) Παναγιώτη Βόγκα,  στελέχη του υπουργείου Μεταφορών σημειώνουν τα ακόλουθα

«Ο κ. Βόγκας, ο οποίος χαίρει εκτίμησης του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους. Ο κ. Βόγκας, ο οποίος βοήθησε στην αποκάλυψη παθογενειών στην ΣΤΑΣΥ, θα τοποθετηθεί πιθανότατα στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΑ».   

Νωρίτερα το metaforespress.gr είχε μεταδώσει

Την παραίτηση του υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες του metaforespress.gr, ο διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ (μετρό, τραμ, ηλεκτρικός) Παναγιώτης Βόγκας.  

Ο κ. Βόγκας (οικονομολόγος) είχε τοποθετηθεί διευθύνων σύμβουλος, κατόπιν πρότασης του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη.

Ωστόσο, το πρώτο διάστημα της θητείας του είχε έρθει σε αντιπαράθεση, σχετικά με επιχειρησιακά ζητήματα της εταιρείας, με τον νυν πρόεδρο Σταύρο Στεφόπουλο (αρχιτέκτων, επιλογή κι αυτός του ΣΥΡΙΖΑ), ενώ το τελευταίο διάστημα είχαν εκδηλωθεί έντονες διαφωνίες με τους εργαζομένους, λόγω της ΣΣΕ, των προαγωγών προσωπικού, κτλ.

Φώτης Φωτεινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου