Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Συνεχίζεται η κόντρα Σπίρτζη -Πιτσιόρλα,


Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η κόντρα μεταξύ του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη, και του επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιου Πιτσιόρλα. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση του κ. Πιτσιόρλα, μετά την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, να εισηγηθεί να
γίνουν συμβάσεις έργων σε 700 εργαζομένους της εταιρείας, δίνοντάς τους και μπόνους 1.000 ευρώ. 
Το γεγονός αυτό πυροδότησε εκ νέου την ένταση μεταξύ τους, καθώς η πλευρά Σπίρτζη υποστηρίζει ότι ο κ. Πιτσιόρλας προχώρησε στην κίνηση αυτή χωρίς να είναι στη δικαιοδοσία του, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τίποτα και χωρίς να έχει απαντηθεί το ερώτημα «Πού θα βρεθούν τα λεφτά».

www.parapolitika.gr

1 σχόλιο:

  1. Αν όπως ακούγεται η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρότείνε ΣΣΕ που κοστίζει 500 χιλιάρικα και μάλιστα συνδυασμένη με την παραγωγή και το ΤΑΙΠΕΔ δίνει 700 μπανκουί αβέρτα σε όλους,2 τεινά μπορεί να συμβαίνουν.
    Ή κάποιοι περάσαν την πύλη της κομαντατούρ Αθηνών και συμφωνήσαν περασμένα μεσάνυχτα να περάσει by η πώληση,ή κάποιοι θέλουν τους σιδηροδρομικούς να κοιμούνται και να ονειρεύονται χιλιάρικο,μας έχουν τόσο φτηνούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή