Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Σχετικά με τις δευτερεύουσες του Ιουνίου

Απο το πρωί έχει υπάρξει στους χώρους εργασίας αναστάτωση μετά την πληροφορία ότι ενδέχεται η Διοίκηση να μην τις καταβάλει στους εργαζόμενους στην ΔΙΚΑΜ και ΔΙΠΕΚΑΜ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε το θέμα
θα λυθεί μέχρι την Παρασκευή και αφορούσε εσωτερικές διαδικασίες στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (μεταξύ Οικονομικής Διεύθυνσης και της ΔΙΚΑΜ και ΔΙΠΕΚΑΜ)και δεν είχε να κάνει με τους εργαζόμενους.

Αυτό αποδεικνύεται απο το ότι στις άλλες Διευθύνσεις δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα( ΔΙ.ΤΡ.Υ- Εμπορεύματα , ΔΑΔ κτλπ)-
Ήδη έχουν παρέμβει τα Σωματεία και η ΠΟΣ και δεν αναμένεται να υπάρξει κάποιο πρόβλημα΄
Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να μιλήσουμε για τις συμπεριφορές ορισμένων που σπεύδουν να χρεώσουν για τα ζητήματα αυτά προκειμένου να έχουν κάτι να πουν.
Όταν κλείσει ο κύκλος θα ειπωθούν πολλά.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου