Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Έλεγχοι αντιπροσώπων της FS σε τρένα ;

Πλησιάζει η μέρα της υπογραφής της μεταβίβασης των μετοχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Ferrovie dello Stato και από ότι φαίνεται οι νέοι ιδιοκτήτες θέλουν  να έχουν και
απόψη  για την κατάσταση εντός των συρμών.
 Όπως μας μετέφερε φίλος επιβάτης τις τελευταίες μέρες έγινε αντιληπτός επιβάτης που ειχε επιβιβαστεί σε συρμό του Προαστιακού Αθήνας και πραγματοποιούσε έρευνα σε δρομολόγια (κατάμέτρηση - καταγραφή χρονών -επιβατικής κινησης κλτπ ).
Ο φίλος επιβάτης ήταν απόλυτα βέβαιος για την πληροφορία που μας έδωσε και εμεις δεν αποκλείουμε τη περιπτωση .

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. Έρχονται και οι "μυστικοί επιβάτες" όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Δ–1760/17 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ A)ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΒΑΤΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ Β) ΕΡΕΥΝΩΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣ/ΚΗ (INTERCITY) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ.
    Ο Μυστικός Επιβάτης, όπου υπάρχει, ενημερώνει κυρίως για τη συμπεριφορά του προσωπικού. Κάτι σαν τον παλιό καλό Βασιλάκη, μόνο που αυτός το έκανε στα ίσια, φόρα παρτίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή