Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΛΑ για την καρέκλα !Ποιος πήγε μάρτυρας σε δικαστήριο σε αγωγές μηχανοδηγών για τις προαγωγές ;

Πραγματική αποκάλυψη για την πράσινη παράγκα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και όχι μόνο !!!

Μάρτυρας υπέρ συνδικαλιστή- μηχανοδηγού στην αγωγή του για την "αδικία" που υπέστη στις προαγωγές 
εμφανίστηκε ο γνωστός συνταξιούχος πρώην Διευθυντής ΔΙΚΑΜ κ. Χρήστος Ρετσινάς!


Και δικαίωμα του δηλαδή του ανθρώπου να πάει μάρτυρας όπου τον καλέσουν.
Το θέμα έχει ωστόσο σοβαρή  πολιτική και συνδικαλιστική προέκταση.

Προτείνουμε στον συνάδελφο συνδικαλιστή της ΠΑΣΚ Έλξης που τον κάλεσε μάρτυρα στο δικαστήριο υπέρ του,για να δηλώσει προφανώς πόσο καλός υπάλληλος ήταν και αδικήθηκε, να τον καλέσει και μάρτυρα στο δικαστήριο που έχουν οι μεταταχθέντες στις 12 Οκτωβρίου για να δικαιωθούν για την αδικία που υπέστησαν το 2010,απο τις ενέργειες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ τότε στην οποία Δ/ντης στην έλξη  ήτο ο κ. Ρετσινάς!

Ορισμένοι έχουν εξευτελιστεί σε τέτοιο βαθμό που ΟΥΤΕ τα προσχήματα δεν μπορούν πλέον να κρατήσουν.

Στον συνδικαλιστή της ΠΑΣΚ αλλά και σε όλους τους συναδέλφους, που δέχονται κατόπιν υποδείξεως προφανώς ως μάρτυρα υπεράσπισης τους, τον πρώην Διευθυντή,εμείς απλά θα πούμε ότι δικαιωνόμαστε όταν επί τόσα χρόνια γράφαμε για την αγαστή συνεργασία ΠΑΣΚ Έλξης - ΔΙΚΑΜ, την χρονική περίοδο 2010-2015 όταν μηχανοδηγοί κυνηγήθηκαν, στοχοποιήθηκαν, πέρασαν πειθαρχικές διαδικασίες απο το βρώμικο βαθύ Κράτος εκείνης της περιόδου. 
Την περίοδο που χάσαμε 25 % και επιπλέον  25% στους μισθούς μας, την περίοδο που τα δικαιώματα του μηχανοδηγού ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΑΝ προς χάρην της πράσινης παράγκας και ΌΧΙ ΜΟΝΟ.
ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ πλέον σε όλους.
Αποτελούσαν και αποτελούν την ουρά του τότε συστήματος, συνοδοιπόροι με όσους αποφάσισαν και εκτέλεσαν τις μετατάξεις το 2010 διαλύοντας τον σιδηρόδρομο.
Και όσοι αποφάσισαν και άφησαν  πίσω τους αυτό το βρώμικο κατεστημένο,ήδη απο το 2010,αηδιασμένοι απο όσα έβλεπαν, σήμερα αισθάνονται απόλυτα  ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ.

Και επίσης εμείς ρωτάμε.
Οι μηχανοδηγοί εγκρίνουν αυτές τις ενέργειες συνδικαλιστών;

Ή μήπως ορισμένοι έχουν ξεχάσει τι έγινε απο τον πρώην Δ/ντη ΔΙΚΑΜ και την πράσινη παράγκα την πενταετία 2010-2015 (και ιδιαίτερα την τριετία 2012-2015) , σε βάρος του κλάδου έλξης; 
Εμείς εδώ θα είμαστε και θα τους αποκαλύπτουμε και θα ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ!

Γιατί όποιος ξεχνά το παρελθόν είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει ...
\
Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Αλήθεια αν ισχύουν οι φήμες γύρω απο συνεργασία του πρώην Διευθυντή με ανταγωνιστικές εταιρείες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, πως αυτός προσήλθε ως μάρτυρας στο δικαστήριο εναντίον της ; Μήπως για να δημιουργήσει πρόβλημα στην λειτουργία της;

Υ.Γ. 2 Αν αυτά που βλέπουμε μας κάνουν να απορούμε, πόσα άραγε είναι αυτά που γίνανε χωρίς να βλέπουμε - και δεν τα μάθαμε- ποτέ σε βάρος μας;3

Υ.Γ.3 Πόσο πιο χαμηλά σύντροφοι. Πόσο πιο ξεφτίλα για την δημοκρατική παράταξη;


3 σχόλια:

  1. O χρηστάρας με την παρουσία του στο δικαστήριο επικύρωσε την οριστική απομάκρυνση του απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ,ενώ το παρασκήνιο λέει ότι οριστικά αποφάσισε ότι ανήκει στο club των συνταξιούχων.Μαζί του και ο συνταξιούχος που ζωγραφίζει προβατάκια για τον γραφικό και του έδινε οδηγίες.Ήθελε και αυτός να επανέλθει,σφίξανε τα γάλατα.
    Όσον αφορά τους πασκίτες στην έλξη,ούτε μάθανε τίποτα,ούτε πρόκειται ποτέ να καταλάβουν.
    Εδώ δέχτηκε διορισμό ο επικεφαλής τους,απο αυτούς που έβριζε,στην ουσία αποδεικνύοντας ότι το dna τους,αφορά την πάρτη τους και μόνο.
    Παρακαλάνε να πέσει η Κυβέρνηση και να έρθει ο Μητσοτάκης για να γλύψουν ένα κοκαλάκι εξουσίας.
    Το ίδιο κοκαλάκι που νόμιζαν ότι θα γλύφουν μετά τον διορισμό του κορυφαίου σε θέση ευθύνης.Μόνο που αυτό είχε πιπέρι και έχουν καταστεί οι χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος.
    Και μην ξεχνά κανείς ότι αυτήν την παράγκα την ξήλωσαν τα παιδάκια,όπως χαριτολογώντας τους λέγανε κάποιοι.Και την ξηλώσανε χωρίς να παραχωρήσουν σπιθαμή γής και αυτό έχει τρελάνει πολύ κόσμο,που είχε συνηθίσει να κατεβάζει παντελόνια.
    Δώστε πόνο,στην πράσινη παράγκα.

    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσέλικα,δεν βρέχει,είναι ο κόσμος που σε φτύνει όπου σταθείς.
    Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περαστικός ήταν ο Χρήστος γιατί φωνάζετε.Είδε φώς μέσα στο δικαστήριο και μπήκε.
    Αλήθεια θα μιλήσει ποτέ κανείς για εκείνες τις συμβάσεις καθαρισμού στα τρένα,που προέβλεπαν ότι για να συμμετέχεις σε διαγωνισμό πρέπει να έχεις σιδηροδρομική εμπειρία;
    Για εκείνα τα δικαστήρια που κάποιοι κέρδισαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ απο την μάνα του λόχου,τον δύσμοιρο ΟΣΕ και ποτέ δεν έγιναν εφέσεις;
    Τι λέω και εγώ τώρα.Το μαγαζί πουλήθηκε και όλα θα ξεχαστούν.Ο στόχος του συστήματος εξετελέσθη.
    Ας προστατέψουν ορισμένοι την υστεροφημία τους.
    Γιατί τα στερνά τιμούν τα πρώτα,όπως είχατε γράψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή