Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Μερική επίλυση για τις προμετωπίδες στα Desiro στον Προαστιακό Αθηνών

Οι συνάδελφοι στην ΕΕΣΣΤΥ ανταποκρίθηκαν άμεσα στο πρόβλημα που υπήρχε με τις ενδείξεις στην προμετωπίδα των Desiro και δημιουργούσαν σύγχυση σχετικά με
τον τελικό προορισμό των συρμών. Έτσι εγκαταστάθηκαν αρχικά ενδείξεις για τους τελικούς σταθμούς , ενώ οδηγίες για την λειτουργία τους υπάρχουν σε όλους τους συρμούς.
Το Σωματείο μας είχε από την πρώτη στιγμή αναφερθεί στο θέμα -μετά τις αναφορες κ μηχανοδηγών -κ πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την οριστική  επίλυση του.
Από την πλευρά μας οφείλουμε για άλλη μια φορά να τονίσουμε πως η κατάσταση του τροχαίου υλικού έχει βελτιωθεί σημαντικά τους τελευταίους μηνες χάρη στην μεγάλη προσπάθεια των συναδέλφων αλλά και των σιδηροδρομικών που βρίσκονται στο τιμόνι της ΕΕΣΣΤΥ εδώ κ 10 μήνες περίπου.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

2 σχόλια:

  1. Ωραια!να βάζουμε και καθρέφτες σιγα σιγα στις αποβάθρες.ετσι οπ ς γινεται η δουλεια μέχρι τωρα δεν το λες και ασφάλεια της κυκλοφορίας ούτε σύγχρονες εργασιακες συνθήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το άνω λιοσια κιατο μια χαρα καθρέπτες είχε ... να σας θυμίσω που πήγαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή