Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Μέχρι 30 Μαρτίου οι υποψηφιότητες για τις εκλογές του Σωματείου μας

Με σημερινή της ανακοίνωση η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή ενημερώνει ότι η ημερομηνία για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων θα είναι τελικά η 30η Μαρτίου 2018.Διαβάζουμε την ανακοίνωση της ΚΕΦΕ > Συνάδελφοι,
Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας που πραγματοποιήθηκε την 

Τετάρτη 7 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη , αποφασίστηκε ο ορισμός των ημερομηνιών που θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων στα όργανα του Σωματείου. Οι εκλογές θα γίνουν 17 και 18 Απριλίου 2018. 

Συγκεκριμένα στις 17/4/2018 θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη και στις 18/4/2018 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλα τα υπόλοιπα γραφεία (Αλεξανδρούπολη, Δράμα, Βόλο, Λάρισα, Λιανοκλάδι, Πάτρα).
Νέα ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων ορίζεται με απόφαση της ΚΕΦΕ, η  Παρασκευή 30/03/2018, ώρα: 14.00’ στα γραφεία του Σωματείου μας στον Πειραιά (Ομηρ.Σκυλίτση 19)  καθώς λόγω των εορτών του Πάσχα ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στις απαραίτητες διαδικασίες.  (Τυπογραφείο κτλπ).
Σύμφωνα με το άρθρο 20 την ευθύνη για τη διεξαγωγή των εκλογών την έχει η τριμελής Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της έδρας (Αθήνα). 

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

ΓΙΑΛΛΙΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΛΙΝΟΓΛΟΥ ΧΑΡΗΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου