Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Δελτίο Τύπου ΠΟΣ - Εν κρυπτώ η πώληση της ΕΕΣΣΤΥ

Στις 6 Μαρτίου 2018 κατατέθηκε η δεσμευτική προσφορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την εξαγορά της ΕΕΣΣΤΥ. 
Το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔπράγμα ασυνήθιστο, χρειάστηκε να
συνεδριάσει δύο φορές για να ανοίξει, μόλις χθες, τηνοικονομική προσφορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Μάλιστα, το Ταμείο αρνείται κατηγορηματικά να γνωστοποιήσει, τόσο το ύψος της προσφοράς, όσο και το ύψος της εκτίμησης των ανεξάρτητων εκτιμητών.ΓΙΑΤΙ;
Καλεί την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να καταθέσει βελτιωμένη πρόταση, δίνοντάς της περιθώριο τριών εβδομάδων, όταν δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η προσφορά είναι σχεδόν στο 1/της εκτίμησης των αποτιμητών.
Από την όλη διαδικασία προκύπτει πλήθος ερωτημάτων, τόσο για τη διαδικασία, όσο και για του τι είδους Δημοκρατία ισχύει στη χώρα μας. 
Είναι δυνατόν να γνωρίζει ο αγοραστής τα πάντα, όχι όμως και ο Ελληνικής Λαός;

Καλούμε την Κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ να σταματήσουν να καλύπτονται πίσω από νομικές δήθεν διαδικασίες και να γνωστοποιήσουν στο Λαό όλα τα στοιχεία που αφορούν την πώληση μιας δημόσιας εταιρείας.
Καλούμε την Κυβέρνηση να σταματήσει την εκποίηση του Δημόσιου Πλούτου. 


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου