Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Aυτός είναι Υποδιευθυντής και στέλεχος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ υπεύθυνο για 100 μηχανοδηγούς;

Αηδία και μόνο προκαλεί η εικόνα του Ναθαναηλίδη Θόδωρα,πρώην εργατοπατέρα της ΠΑΣΚ Σιδηροδρομικών και νυν Υποδιευθυντή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Βόρεια Ελλάδα. Ο Θόδωρος, προσπαθώντας να εμπλακεί απο θέση εξουσίας στην εκλογική διαδικασία του Σωματείου μας,
όπως είχε μάθει χρόνια να κάνει για να επιβιώνει,αυτόν τον τρόπο δίδασκε η άλλοτε δημοκρατική παράταξη του,προσβάλει σωρηδόν την παράταξη της +ΣυνΕξέλιξης με σχόλιο του στο facebook.
Ο Ναθαηλίδης,απολειφάδι του συνδικαλιστικού παρελθόντος στην έλξη, που προήχθη κάποια χρόνια πριν με δικαστική απόφαση,επειδή στο δικαστήριο όπου είχε προσφύγει οπως  έχει κυκλοφορησει,δεν ...παρουσιάστηκε ποτέ δικηγόρος της υπηρεσίας (τυχαία βέβαια,είχε χάσει την ημερομηνία εκδίκασης) για να αντικρούσει την αγωγή του,μας δείχνει το ποιόν του αλλά και σε ποιους ανθρώπους έχει εμπιστευτεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ την διαχείριση του προσωπικού στην Βόρεια Ελλάδα.
Επειδή  όμως δεν θέλει και μπλεξίματα   την επόμενη που έγραψε όσα έγραψε,τα απέσυρε φοβούμενος την αντίδραση του συναδέλφου Γενιδούνια και άλλων μηχανοδηγών. Παραμένει η απτή απόδειξη των κάκιστων σχέσεων που διατηρεί με το σύνολο του προσωπικού.
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ στους μηχανοδηγούς ότι ΑΥΤΗ η συνδικαλιστική παράταξη (Θεοδωρόπουλος-Ναθαναηλίδης-Συρόπουλος - Αλέξιου) τον Μάρτη του 2015 (27/3/2015) είχε εκδόσει ανακοίνωση που ανάφερε ότι οι νέοι μηχανοδηγοί στον Προαστιακό είχαν προσληφθεί με πλαστά πιστοποιητικά και διπλώματα. (Κομματάρχες του Βερελή και του Λιάπη ανέφεραν χαρακτηριστικά) σε μια τότε απέλπιδα προσπάθεια συνδικαλιστικής επιβίωσης.
Σήμερα οι εκπρόσωποι αυτής της συνδικαλιστικής καμόρας, ξαναζητάνε την ψήφο των μηχανοδηγών σε συνεργασία και κοινό ψηφοδέλτιο με την ΔΑΚΕ,μετά απο 35 χρόνια διαξιφισμών (οι τάχα σοσιαλιστές με τους νεοφιλελεύθερους)και ο Ναθαναηλίδης,ως περιφερόμενος της άλλοτε κραταίας ΠΑΣΚ παρουσιάστηκε στα μηχανοστάσια της περιφέρειας για να θυμήσει στους μηχανοδηγούς ότι υπάρχει....
Δεν του φτάνει η διάλυση της ΠΑΣΚ το 2015,συνεχίζει να προκαλεί τους μηχανοδηγούς το 2018.
Δεν του φτάνει ο ιστορικός διασυρμός της  άλλοτε κραταιάς δημοκρατικής παράταξης μετά την εκλογική της συμμαχία με την ΔΑΚΕ.
Δεν του φτάνει που οι συνάδελφοι απορούν με όσα βλέπουν.

Θόδωρα,μην ανησυχείς
ΔΕΝ θα σου κάνει μήνυση ο Γενιδούνιας,ούτε θα σου στείλει εξώδικο όπως έκανε ο Παρασκευόπουλος.
Για σένα αρκεί  η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και ο δημόσιος διασυρμός.
Αρκούν μόνο αυτά.
Στους "δημοκράτες" και "σοσιαλιστές" που εξευτέλισαν το Κίνημα, την δημοκρατική παράταξη και πρόδωσαν τον προοδευτικό χώρο,αξίζει η ιστορική λήθη.
Σύντομα θα αποτελέσετε μέρος της!

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών

Υ,Γ, Γαμησέ τα όντως Θόδωρε...

3 σχόλια:

  1. ΝΑΙ,ΕΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ!!
    Α,ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ξεφτιλικι του ανδρός δεν έχει όρια. Όπως δεν έχει όριο η προσωπική του φιλοδοξία οταν στην προσπάθεια του να απαξιώσει τους ΜΕΚ έστειλε επιστολή στην διοίκηση όπου φαίνεται ότι αυτός έτρεξε πρώτος σε συμβάν. Τώρα έχει παράπονα γιατί δεν έγινε εκπαιδευτής. Σε τέτοιους καιροσκόπους ,και ιδιοτελείς ανθρώπους χρειάζεται μια μόνο θέση.
    Μόρτα φίλε σου αξίζει και στην συνείδηση των συναδέλφων την εχεις προ πολλού κερδίσει!!!

    Κάποιος απο την παλιοπαρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατακριτέες οι ύβρεις, όμως....στις κατηγορίες απαιτείται συγκεκριμενοποίηση , π.χ. είχε μειωμένα προσόντα ή λιγότερα από κάποιον άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή