Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Θετική η απόφαση για τα μη αποδοτέα

Θετική ήταν η απόφαση της δικαιοσύνης για την καταβολή των μη αποδοτέων και μάλιστα η απόφαση όπως πληροφορούμαστε  είναι  εκτελεστή και τα χρήματα σύντομα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των συναδέλφων. Πρόκειται για την επίλυση
ενός θέματος που είχε προκύψει στις αρχές της δεκαετίας όπου συνάδελφοι που είχαν εργαστεί υπερωριακά και δεν είχαν πληρωθεί τα δεδουλευμένα με την δικαιοσύνη να δίνει την λύση.
Πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στους συναφελφους από το ΤΑΝΠΣΕΥ που κίνησαν την υπόθεση από το 2011, στον σημερινό Πρόεδρο συνάδελφο Σαββιδη , στους Ηλιαδη κ Μισαηλίδη όπου έτρεξαν για το σύνολο και στο Σωματείο μας που ΣΤΗΡΙΞΕ έμπρακτα την υπόθεση.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου