Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Ανακοίνωση ΔΣ ΤΑΝΠΣΕΥ για την νίκη για τα μη αποδοτέα

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΝΠΣΕΥ βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η προσπάθεια του για την δικαστική αξίωση των «ΜΗ ΑΠΟΔΟΤΕΩΝ» στέφθηκε με επιτυχία. Συγκεκριμένα έγινε καθολοκληρίαν δεκτή η
αγωγή των μελών μας που δικάστηκε ενώπιον του Πρωτοδικείου Αθηνών. 
Η σημαντική αυτή επιτυχία είναι το πρώτο και αποφασιστικό χτύπημα για την ουσιαστική κατάργηση του «κόφτη» αποδοχών των συναδέλφων μας. Το διοικητικό συμβούλιο θα παραμείνει ενωμένο και προσηλωμένο στην υπεράσπιση των σκοπών του Ταμείου μας και ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη τους.

Τέλος απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στο νομικό μας σύμβουλο, δικηγόρο κ. Ζήση Γκιμπιρίτη, ο οποίος με υψηλό επαγγελματισμό και επιμονή κατάφερε και πάλι να μας δικαιώσει και να επιτύχει σ’ αυτόν το δύσκολο δικαστικό αγώνα για τα μέλη μας.

Για τη συνέχιση της υπόθεσης των μη αποδοτέων θα ακολουθήσει και νεότερη ανακοίνωση σύντομα.     
ΜΕ ΤΙΜΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΝΠΣΕΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου