Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Προκήρυξη εκλογών στην ΠΕΠΕ

Συνάδελφοι,συναδέλφισσες 
Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας που πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 7 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη , αποφασίστηκε ο ορισμός των ημερομηνιών που θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων στα όργανα του Σωματείου. Οι εκλογές θα γίνουν στις 
17 και 18 Απριλίου 2018. 
Συγκεκριμένα στις 17/4/2018 θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη και στις 18/4/2018 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλα τα υπόλοιπα γραφεία (Αλεξανδρούπολη, Δράμα, Βόλο, Λάρισα, Λιανοκλάδι, Πάτρα).
Ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων: ΔΕΥΤΕΡΑ 02/4/2018, ώρα: 14.00’ στα γραφεία του Σωματείου μας στον Πειραιά (Ομηρ.Σκυλίτση 19).
Σύμφωνα με το άρθρο 20 την ευθύνη για τη διεξαγωγή των εκλογών την έχει η παρακάτω τριμελής Εφορευτική Επιτροπή της έδρας (Αθήνα). 
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

ΓΙΑΛΛΙΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΛΙΝΟΓΛΟΥ ΧΑΡΗΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου