Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Ανανεώθηκε η συνεργασία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με το Capsis στην Θεσσαλονίκη


Ανανεώθηκε η συνεργασία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με το ξενοδοχείο Capsis στην Θεσσαλονίκη.με απόφαση του
Δ/ντος Συμβούλου καθηγητή κ. Τσαλίδη για τους επόμενους 16 μήνες.

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ στους μηχανοδηγούς (και όχι μόνο) το πως η λυκοσυμμαχία (και όχι μόνο) είχε κυκλοφορήσει μερικούς μήνες πριν την φήμη ότι μεταφερόμαστε σε άλλο ξενοδοχείο.
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ πως η προπαγάνδα ορισμένων,τα απίστευτα ψέμματα τους 3 χρόνια τώρα, κατέπεσαν ένα-ένα.
Σε όλους αυτούς και ιδιαίτερα όσους 3 χρόνια τώρα επένδυσαν στην καταστροφολογία (ακόμα και με το θέμα του ξενοδοχείου),καλιέργησαν κλίμα ηττοπάθειας και έκαναν ότι μπορούσαν για να ηττηθεί η έλξη προκειμένου να κερδίσουν οι ίδιοι, η απάντηση πρέπει να δοθει στις επερχόμενες εκλογές του Σωματείου μας.
Οι μηχανοδηγοί τους ξέρουν, είναι αυτοί που στις τελευταίες συνελεύσεις και 3 χρόνια τώρα προσπαθούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο.
Οι πρώτες απαντήσεις τους έχουν τρομάξει πραγματικά γιατί βλέπουν ότι οι εποχές έχουν αλλάξει και το συνδικαλιστικό κατεστημένο του χτες,σύντομα θα αποτελεί οριστικά παρελθόν στην έλξη.
Εμείς με την σειρά μας θα ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους συναδέλφους  στο Capsis -για εμάς είναι συνάδελφοι- για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.Πάντα δίπλα μας σε κάθε αίτημα ,σε ένα απο τα πλέον αξιόπιστα ξενοδοχεία της πόλης.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου