Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Συγκρότηση νέου Δ.Σ. ΟΣΕ Α.Ε.

Στην πρώτη Συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών κ. Θ. Βούρδας, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα Διοίκηση, ως προς την εκτέλεση του  δύσκολου έργου που καλείται να
φέρει εις πέρας, σε μία περίοδο που η χώρα και ο Ελληνικός Σιδηρόδρομος βρίσκονται σε τροχιά αναγέννησης  και ανάπτυξης.

Με την ανάληψη των καθηκόντων τους, ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος εξέφρασαν την ισχυρή τους θέληση και επιμονή ως προς την επίτευξη των στόχων που καλούνται να υλοποιήσουν και ζήτησαν από τους εργαζόμενους την συνδρομή τους στο δύσκολο αυτό έργο.

Αναφέρθηκαν ακόμη στις ευκαιρίες ανάπτυξης που παρουσιάζονται για τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο με το άνοιγμα της αγοράς κυρίως στις εμπορευματικές μεταφορές και δήλωσαν αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που θα βοηθήσει στην οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας και την καταπολέμηση της ανεργίας, αρχής γενομένης με την έναρξη λειτουργίας την προσεχή Δευτέρα 19.3.2018, της Σιδηροδρομικής Ακαδημίας.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος Δ.Σ. : Κακουλάκης  Γεώργιος του Ιδομενέα, Δικηγόρος 

Διευθύνων Σύμβουλος : Θεοχάρης Παναγιώτης του Αναστασίου, Οικονομολόγος

Εκτελεστικό Μέλος : Φραγκιαδάκης Νικόλαος του Ιωάννη, Μηχανολόγος – Μηχανικός

Μέλη:  Αναγνωστόπουλος Γεώργιος του Ευθυμίου, Ηλεκτρολόγος –Μηχανικός

            Κυλάκου Αικατερίνη του Κυριακούλη, Δικηγόρος

            Κιούσης Δημήτριος του Μιχαήλ, Επιχειρηματίας

            Λεβέντης Αθανάσιος του Σταύρου, Τεχν. Υπάλληλος ΟΣΕ – Εκπρόσωπος Εργαζομένων

 Πρώτη συνάντηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με συμμετοχή στελεχών των εταιρειών ΡΑΣ, ΕΡΓΟΣΕ, ΓΑΙΑΟΣΕ ΚΑΙ ΕΕΣΣΤΥ παρουσία του Γενικού Γραμματέα Θ. Βούρδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου