Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Στα 10 εκατομμύρια ευρώ η δεσμευτική προσφορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την ΕΕΣΣΤΥ

Σε περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ κυμαίνεται η δεσμευτική οικονομική προσφορά που υπέβαλε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την εξαγορά του 100% των μετοχών της Εταιρείας Συντήρησης Τροχαίου Υλικού, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ. Η προσφορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα και αναμένεται να αποτιμηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει βελτιωμένη προσφορά, την Παρασκευή. 

Η διαδικασία ιδιωτικοποίησης της Εταιρείας Συντήρησης Τροχαίου Υλικού εξελίσσεται μετ'εμποδίων, δεδομένου πως χρειάστηκε να διεξαχθούν δύο διαγωνισμοί, εκ των οποίων ο ένας κρίθηκε άγονος, ενώ δόθηκαν συνολικά οκτώ παρατάσεις από το ΤΑΙΠΕΔ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΤΡΑΙΝΟΣΕ οφείλει για εργασίες στην Εταιρεία Συντήρησης, ποσό που υπερβαίνει τα 12 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των νόμιμων τόκων υπερημερίας. 

Η Εταιρεία Συντήρησης Τροχαίου Υλικού αναμένεται να παρουσιάσει αύξηση του κύκλου εργασιών το 2017 κατά 31% σε σχέση με το 2016. Για πρώτη φορά μάλιστα από την ίδρυσή της, η εταιρεία θα εμφανίσει το 2017 θετικό μικτό αποτέλεσμα ύψους 5,2 εκατομμύριών ευρώ. 

Τα προ φόρων αποτελέσματα της εταιρείας για το 2017, ανήλθαν σε ζημιές ποσού 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, έναντι ζημιών ύψους 3,8 εκατομμυρίων το 2016. Τα μετά φόρων αποτελέσματα ωστόσο εμφανίζονται βελτιωμένα, με τις ζημιές να ανέρχονται σε 650.000 ευρώ, καθώς η εταιρεία κατέβαλε περισσότερους φόρους το 2016 και έλαβε επιστροφή το 2017. 

Το επιχειρησιακό σχέδιο της εταιρείας προβλέπει θετικά οικονομικά αποτελέσματα για τη χρήση του 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου