Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Δραπέτευσε από την συνέλευση του ΜΘ!

Προσβάλλοντας τους παρευρισκόμενους μηχανοδηγους και έχοντας απίστευτα αλαζονικό ύφος απέναντι τους, δραπέτευσε από την συνέλευση της Θεσσαλονίκης αφού είχε ραντεβού για ...καφέ ο εκπρόσωπος τύπου της
λυκοσυμμαχιας Γιωργος Κλιτσας.
Αφού μίλησε με απίστευτη έπαρση κατηγορώντας όλους  κ όλα  & χωρίς να περιμένει απαντήσεις ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι φεύγει γιατί έχει ραντεβού για καφέ!
Προκαλώντας φυσικά την αντίδραση των συναδέλφων που περίμεναν να ακούσει ο Κλιτσας τουλάχιστο τος τοποθετήσεις τους για τα όσα έχει δημιουργήσει σε βαρος του Σωματείου μας.
Το κλίμα δεν ήταν καλό από την αρχή για τον εκπρόσωπο τύπου της λυκκοσυμαχιας ο οποίος εκτέθηκε στο θέμα των οικονομικών του Σωματείου από τα στοιχεία που παρουσιάζονται στις συνελεύσεις από το Προεδρείο  , όπου ο απολογισμός υπέρ ψηφίζεται με συντριπτικά αποτελέσματα σε όλη την επικράτεια.
Με ειρωνικά μειδιάματα απέναντι στα επιχειρήματα προσπάθησε να κρύψει την αμηχανία του.
Αλλιώς τα περίμενε η λυκοσυμμαχία και αλλιώς  τα βρίσκει ενώ όπως όλα δείχνουν το ΠΑΜΕ δεν θα επιτρέψει στον Κλιτσα να το διασύρει με κάθοδο σε  κοινό ψηφοδέλτιο με ΠΑΣΚ κ ΔΑΚΕ.
Είναι πλέον σοβαρό το ενδεχόμενο η ΑΣΚΕ να κατέβει αυτόνομα στις επερχόμενες εκλογές και αυτό θα φανεί την Παρασκευή 30 Μαρτίου στην κατάθεση υποψηφιοτήτων, ενω δεδομένο είναι ότι οι προσωπικές επιλογές του Κλιτσα δεν έχουν την έγκριση των ιστορικών στελεχών της ΑΣΚΕ.

Το στέκι της έλξης -Το blog των μηχανοδηγών

Υ.Γ. Ο συνάδελφος Κλιτσας ουδέποτε ζήτησε τον λόγο στον οικονομικό απολογισμό.
Του δόθηκε ο λόγος ως επικεφαλή παραταξης στις 9 ακριβώς, μίλησε κ αποχώρησε λέγοντας επι λέξη πως έχει ραντεβού .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου