Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Ησυχία! Ο Νικόλας δίνει μάχη ενάντια στα μνημόνια και τις ιδιωτικοποιήσεις!!!

Στην φωτογραφία ο μεγαλύτερος «συνδικαλιστικός απατεώνας» στην χώρα σήμερα. Ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ που θέλει να μας πείσει ότι
παλεύει τα μνημόνια.
Ο «συνδικαλιστής» που αναδείχτηκε κρυπτώμενος στην ηγεσία του κινήματος στην χώρα,με πλαστογραφία όπως ΕΠΩΝΥΜΑ έχει καταγγελθεί και έχει κριθεί στην δικαιοσύνη,ο συνδικαλιστής που δίνει μάχη ενάντια στα μνημόνια,έχοντας πληρωθεί 52 μέρες κανονικής άδειας ενώ έχει πλήρη απαλλαγή απο την εργασία του,χρόνια τώρα!
Ο Πρόεδρος της ΠΟΣ την περίοδο των μετατάξεων,του 3891 και της υπερχρέωσης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που την οδήγησε στο ΤΑΙΠΕΔ και  στην μετέπειτα ιδιωτικοποίηση της.
Ο «ντεμεκ» συνδικαλιστης που καταγγέλει τις ιδιωτικοποιήσεις που επιβάλει στην χώρα, η Ευρωπαική ελίτ της σημερινής ΕΕ, με τον εκπρόσωπο της οποίας ο «συνδικαλιστής» Κιουτσούκης, ποζάρει χαμογελαστός, σαν την Τζοκόντα και την Μαρία Αντουανέτα που έχουν κερδίσει τον πρώτο λαχνό του λαχείου.
Υποτελής και γλειώδης όπως όλοι οι «συνδικαλιστικοί απατεώνες»που οδήγησαν την εργατική τάξη,δεκαετίες τώρα σε απόγνωση,ενώ οι ίδιοι καλοπερνούν και χαριετίζονται με τα αφεντικά (εγχώρια και ξένα).
Ο Γιούνγκερ προφανώς δεν ξέρει τον συνδικαλιστή που ψάχνει ενσταντέ δίπλα του και κοιτάζει αμήχανα την κάμερα.
Μιλάμε για τον Κιουτσούκη, τον μεγαλύτερο «συνδικαλιστικό απατεώνα» στο συνδικάτο της χώρας μας.
Ας θυμηθούμε τι έγραφε η ΔΑΚΕ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ που επιβάλουν στην χώρα οι μνημονιακές πολιτικές της νεοφιλελεύθερης ελίτ της ΕΕ, ας θυμηθούμε τι λέει ο Κιουτσούκης, για την τελευταία ΣΣΕ που υπέγραψε η ΓΣΕΕ με μηδενικές αυξήσεις και ...πανηγυρίζει ο ΣΕΒ.
Ας θυμηθούμε τι λέει ο Κιουτσούκης, για τα μνημόνια και πως ποζάρει χαμογελαστός δίπλα σε αυτόν που τα επιβάλει.
Ο Κιουτσούκης,που σχεδόν καθημερινά βρίζει χυδαία το Σωματείο των μηχανοδηγών -του έχει γίνει εφιάλτης- και μάλιστα  έφτασε στο σημείο να απειλεί τους μηχανοδηγούς να μην..προσέλθουν στο ευχέλαιο της ΕΕΣΣΤΥ (Λες και θα φοβούνταν την παρουσία του ή λες και η ΠΕΠΕ έδινε το παρών με το Προεδρείο της εκεί χρόνια τώρα...)
Η ξεφτίλα του συνδικαλιστή Κιουτσούκη είναι καθημερινή, το ακροδεξιό του παραλήρημα επίσης καθημερινό,ενώ είναι γνωστό ότι αποτελεί θρασύδειλο που λεονταρίζει απο το facebook καθημερινά, μη έχοντας κάτι άλλο να κάνει στην καθημερινότητα του και έχοντας χάσει κάθε επαφή με τον κόσμο της εργασίας.
Ο Κιουτσούκης, ο κορυφαιος συνδικαλιστής των 52 ημερών πληρωμένης κανονικής άδειας,ενώ δεν εργάζεται χρόνια τώρα, γνωρίζει το μέλλον του.
Για αυτό και φροντίζει να συμμαχεί σε πολλούς χώρους με την ΠΑΣΚ προσπαθώντας να  επιβιώσει.

Του αξίζει η περιφρόνηση, η αποστροφή και η δημόσια διαπόμπευση.
Βγάλε Κιουτσούκη ,άλλη μια φώτο με τον Γιούνγκερ, τον εκπρόσωπο των νεοφιλελε ταλιμπάν στην Ευρώπη που οδηγούν τους λαούς στην εξαθλίωση  και μετά κατήγγειλε τα μνημόνια και τις ιδιωτικοποιήσεις απο το facebook,ως συνδικαλιστής της πλάκας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Υ.Γ. «Συνδικαλιστικός απατεώνας» : Αυτός που κοροιδεύει τους εργαζόμενους και την εργατική τάξη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου