Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Αρχίζει η ανάταξη στο Άδενδρο - Σε λειτουργία ETCS και GSMR

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τις επόμενες μέρες ξεκινάει η ανάταξη στον σταθμό του Αδένδρου. Αρχικά θα γίνει η αποκομιδή απο τις κολώνες που έχουν μείνει στο σημείο μετά το περυσινό δυστύχημα ενώ στην συνέχεια θα δοθεί
η σηματοδότηση μεταξύ Πλατέως - Τχ1.
Αυτά αποφασίστηκαν σε προχτεσινή σύσκεψη στην Θεσσαλονίκη παρουσία του  Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών κ. Βουρδα και του Δ/ντος Συμβούλου του ΟΣΕ κ.Θεοχαρη.
Ό νεος Σύμβουλος  του ΟΣΕ ενημερώθηκε και για τα προβλήματα στην γραμμή προς Αλεξανδρούπολη (παρακαμπτήριος Στρυμώνα) και αναμένεται να δοθούν λύσεις.
Επίσης ξεκινά η ανάταξη των αλλαγών μεταξύ Τχ1 και Τχ5 ενώ θα γίνει προσπάθεια να τεθεί σε λειτουργία το ETCS μεταξύ TX5 και Πλατεως.
Τέλος , το επόμενο διάστημα αναμένεται να ενεργοποιηθεί η λειτουργία του ΕTCS στην γραμμή Λιοσια -Αεροδρόμιο.
Το στέκι παρακολουθεί τις εξελίξεις και υα ενημερώσει τους συναδελφους.

Το στέκι της έλξης -Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου