Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Εντείνεται η αγωνία για την ΕΕΣΣΤΥ. Τα όσα ακούγονται για την προσφορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και την αποτίμηση

Εντείνεται η αγωνία για την ΕΕΣΣΤΥ. Σύμφωνα με στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ, το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου θα συνεδριάσει την Τρίτη, προκειμένου να ανοίξει την οικονομική προσφορά
που κατέθεσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την εξαγορά της εταιρείας.
Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η προσφορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κυμαίνεται στην περιοχή των 10 εκατ. ευρώ.
Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στο σιδηροδρομικό χώρο, η ελάχιστη αποτίμηση της ΕΕΣΣΤΥ ανέρχεται στα 23 εκατ. ευρώ.
Εάν ισχύουν τα ανωτέρω, τότε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα χρειαστεί να καταθέσει βελτιωτική προσφορά.
Ακολούθως, εάν η τελική δεσμευτική προσφορά δεν υπερβαίνει την ελάχιστη αποτίμηση, τότε το ΤΑΙΠΕΔ θα κηρύξει άγονο το διαγωνισμό.
Σύμφωνα με τη διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ, η εταιρεία παρουσίασε, το 2017, κέρδη προ φόρων 2,9 εκατ., ενώ οι οφειλές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς αυτή, έως τις 15/3/18, ανέρχονταν στα 14,7 εκατ.
Φώτης Φωτεινός - metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου