Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Επιστολή- απάντηση της ΠΟΣ σε δημοσιεύματα για το Οργανόγραμμα του ΟΣΕ

Η Διοίκηση του ΟΣΕ κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με θέμα τη διαβούλευση για το νέο Οργανόγραμμα, μας ανακοίνωσε ότι
η έδρα του Τμήματος Γραμμής και της Επιθεώρησης Πελοποννήσου θα μεταφερθούν από την Πάτρα στην Κόρινθο. Στα ερωτήματά μας προκειμένου να λάβουμε εξηγήσεις θεωρώντας εσφαλμένη την απόφασή της, απάντησε ότι είναι ειλημμένη απόφαση.
Σημειωτέον ότι στη διαβούλευση κρατήθηκαν πρακτικά και παρευρίσκονταν αρκετοί συνάδελφοι από τα Σωματεία πέραν του Προεδρείου της Π.Ο.Σ. 
Μετά τις αντιδράσεις όλων των φορέων του Νομού Αχαΐας που προκάλεσε αυτή η απόφασή της αντί να αναλάβει τις ευθύνες της προσπαθεί να ψελλίσει ότι για όλα φταίνε οι άλλοι, να διαψεύσει την Π.Ο.Σ. και όλους όσους παρευρίσκοντο στη συνάντηση.
Θεωρούμε ότι η Διοίκηση του ΟΣΕ είναι ορθό να αντιλαμβάνεται τα λάθη της και να τα διορθώνει, πλην όμως με τη συγκεκριμένη διάψευσή της εξαντλεί και τα τελευταία ψήγματα σοβαρότητας που της έχουν απομείνει. 

      Το Προεδρείο της Π.Ο.Σ.  (ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ-ΠΑΜΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου