Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

300 βιογραφικά δέχτηκε η Pearl για 6 θέσεις μηχανοδηγών!


Σχεδόν 300 βιογραφικά δέχτηκε η ιδιωτική σιδηροδρομική εταιρεία μεταφοράς εμπορευμάτων Pearl για την κάλυψη 6 θέσεων υποψήφιων μηχανοδηγών.Η Pearl γνωστοποίησε, στις αρχές Αυγούστου,
ότι προτίθεται να προχωρήσει στην πρόσληψη 6 υπαλλήλων, προκειμένου αυτοί να εκπαιδευτούν ως μηχανοδηγοί για την κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών.


Η εταιρεία, η οποία έχει έδρα τον Πειραιά, δέχτηκε σχεδόν 300 βιογραφικά. Στη συνέχεια, προεπέλεξε 30 υποψηφίους και κατέληξε σε 6.

«Η μεγάλη συμμετοχή φανερώνει ότι ο σιδηροδρομικός κλάδος βρίσκεται σε αναπτυξιακή τροχιά», δήλωσε στέλεχος της Pearl στο metaforespress.gr, σημειώνοντας ότι ο ελληνικός σιδηρόδρομος πρόκειται να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.

Με την πρόσληψη και εκπαίδευση μηχανοδηγών (η εκπαίδευση των μηχανοδηγών θα γίνει στη Σιδηροδρομική Ακαδημία του ΟΣΕ), η Pearl, η οποία συσχετίζεται με την Cosco, πρόκειται να δραστηριοποιηθεί με ιδία μέσα (μηχανοδηγοί + μηχανές, οι οποίες θα μισθωθούν από τη ΓΑΙΑΟΣΕ) στην εγχώρια σιδηροδρομική αγορά.

Φώτης Φωτεινός 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου