Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Πόλεμος Α. Γεωργιάδη με ΔΑΚΕ Ιδωτικού Τομέα - Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί

Αγριεύουν  τα πράγματα στην δεξιά πολυκατοικία.
Ανεϋ προηγουμένου αντιπαράθεση μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη και της ηγεσίας της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες. Αφορμή αποτέλεσε φραστική επίθεση του Α. Γεωργιάδη κατά του επικεφαλής

της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Νίκου Κιουτσούκη σε χθεσινή συγκέντρωση συνδικαλιστών του χώρου της ΝΔ (παράταξη Ενότητα) σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Στη συγκέντρωση της Ενότητας , που παρέστη ο τ. πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, καθώς και στελέχη πρώτης γραμμής της ΝΔ (Κωστής Χατζηδάκης, Μάκης Βορίδης, Μαρία Σπυράκη, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Βασίλης Κικίλιας, Γιάννης Βρούτσης, Νότης Μηταράκης κά), ο Α. Γεωργιάδης εξαπέλυσε σε ομιλία του επίθεση κατά του επικεφαλής της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Ν. Κιουτσούκη, τον οποίο χαρακτήρισε: «κρατιστή» και «συνδικαλιστή που δεν θέλει να αλλάξει τίποτα».


Στον αντιπρόεδρο της ΝΔ δεν άργησε να απαντήσει ο επικεφαλής της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, με σειρά αναρτήσεών του στο Facebook, που περιέχουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς και υπαινιγμούς: 

- «Το να με αποκαλεί κρατιστή ο μαίτρ εξυπηρέτησης ΜΕΓΑΛΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ε είναι και τίτλος τιμής!»

- «Οι... «πολιτικές πόρνες» τολμούν να μιλούν για την διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και για την ΔΑΚΕ ΙΤ!#ΣΩΓΑΜΠΡΟΙ»

- «Το να σε αποκαλεί κρατιστή αυτός που το μόνο του «επάγγελμα» είναι η πολιτική και που τον χρυσοπληρώνουμε οι Έλληνες εεε πάει πολύ!!!»

- «Ένας καλός φίλος ρωτάει: «Η ΠΟΛ.ΑΝ. απέκτησε συνδικαλιστικό???»

- «Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να φτάσει ο επαγγελματίας ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ,ο υβριστής του Κ.Καραμανλή & κολητός του Καρατζαφύρερ που δεν ήθελε να του κλέψει την δόξα η ΤΡΟΙΚΑ?».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η νέα εσωτερική σύγκρουση στη ΝΔ ξεσπά λίγες μέρες μετά τη συντονισμένη επίθεση από τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Μαρινάκη κατά του τ. πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Αναδημοσίευση απο το sofokleousin.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου