Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Στο Ελεγκτικό Συνέδριο η σύμβαση πώλησης της ΕΕΣΣΤΥ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Στο Ελεγκτικό Συνέδριο είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com η σύμβαση πώλησης της ΕΣΣΤΥ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Εφόσον ο προσυμβατικός έλεγχος ολοκληρωθεί επιτυχώς,
υπάρχει η εκτίμηση ότι μέχρι το τέλος του έτους θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και η Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού θα αποκτηθεί και πιθανότατα θα απορροφηθεί από την ιδιωτική εδώ και ένα χρόνο ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


Η ολοκλήρωση πώλησης της ΕΕΣΣΤΥ βάζει τέλος σε μία πενταετή διαδικασία από το ΤΑΙΠΕΔ και ανοίγει μία νέα μέρα στην κρατική προς το παρόν εταιρεία. Όπως όλα δείχνουν θα γίνει ο ακρογωνιαίος λίθος της συντήρησης του υφιστάμενου και νέου τροχαίου υλικού που θα έρθει από την Ιταλία και θα εκσυγχρονιστεί.

Ένα από τα σημαντικά θέματα που θα κληθεί να λύσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την απόκτηση της είναι ο εκμοντερνισμός και η ανασυγκρότησης της λειτουργίας των μηχανοστασίων εισάγωντας τεχνογνωσία από τους Ιταλικούς Σιδηροδρόμους και ανεβάζοντας επίπεδο.

Νίκος Καραγιάννης-ypodomes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου