Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΣΕΕ Μαζικό και αγωνιστικό το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Χιλιάδες διαδηλωτές έδωσαν δυναμικό και αγωνιστικό παρών στο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΕΚΘ, σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.
 Με βασικό σύνθημα
"θέλουμε τώρα πίσω τα δικαιώματα, τις κατακτήσεις, τις ζωές μας, οι διαδηλωτές εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τις ολέθριες συνέπειες από τις εφαρμοζόμενες κυβερνητικές πολιτικές εις βάρος του κόσμου της μισθωτής εργασίας, απαιτώντας να σταματήσουν, εδώ και τώρα, τα σκληρά και αδιέξοδα μέτρα.
 Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στις ομιλίες τους, έκρουσαν για ακόμη μία φορά τον κώδωνα του κινδύνου για το πού θα οδηγηθούν κοινωνία και οικονομία αν δεν σταματήσουν οι πολιτικές λιτότητας, καλώντας τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στα συνδικάτα.
 Τα συνδικάτα έδωσαν σαφές μήνυμα προς κάθε αποδέκτη ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί, με κάθε μέσο και τρόπο, όσο συνεχίζονται οι ίδιες πολιτικές που απειλούν την κοινωνία με πλήρη ισοπέδωση.
 Η απάντηση του κόσμου της μισθωτής εργασίας θα συνεχίσει να είναι ξεκάθαρη, ενωτική και αγωνιστική.
 Μετά τη συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου ακολούθησε πορεία η οποία και κατέληξε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου