Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Ξεκινά η εκπαίδευση των νέων σταθμαρχών στην Σιδηροδρομική Ακαδημία


Ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου η εκπαίδευση των νέων σταθμάρχων στο ΚΕΚ του ΟΣΕ. Πρόκειται για τις πρώτες προσλήψεις στον κλάδο μετά
απο δεκαετίες (τελευταίες προσλήψεις σταθμαρχών είχαν γίνει το 1997) ενώ η εκπαιδευτική δικαδικασία θα διεξαχθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του Δημόσιου ΟΣΕ, με τα υψηλότερα στάνταρ.
Η σιδηροδρομική ακαδημία του ΟΣΕ αυτή την εποχή και μετά απο πολλά χρόνια βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία φιλοξενώντας πάνω απο 100 εκπαιδευόμενους καθημερινά σε ειδικότητες αιχμής, ενώ παράλληλα διεξάγονται τα επιμορφωτικά σεμινάρια για την κτήση της Ευρωπαικής άδειας απο τους εν ενεργεία μηχανοδηγών .
Πρόκειται ασφαλώς για μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη που χαροποιεί τον σιδηροδρομικό κόσμο!

Ευχόμαστε στους νέους συναδέλφους μας κάθε επιτυχία και σύντομα να βρίσκονται και αυτοί στην παραγωγή!

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου