Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Ιστορική η σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ του Σωματείου μας


Ιστορική ήταν η σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Μηχανοδηγών στην Θεσσαλονίκη καθώς σε συνέχεια των αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων του περασμένου Μαρτίου, εγκρίθηκαν 
οι αιτήσεις των συναδέλφων μηχανοδηγών στην Rail Cargo και έστι οι συνάδελφοι αποτελούν με την σειρά τους μέλη του Σωματείου μας!

Συνολικά 73 αιτήσεις εγγραφής εγκρίθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ και είναι βέβαιο ότι η ΠΕΠΕ δυναμώνει σημαντικά εκπροσωπόντας ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες μηχανοδηγούς!
Η εξέλιξη αυτή προσδίδει νέα δυναμική στο Σωματείο μας, ανοίγοντας νέο πλαίσιο διεκδικήσεων για το επάγγελμα του μηχανοδηγού και διευρύνοντας τον ορίζοντα του.
Καλωσορίζουμε και τους 73 νέους συναδέλφους στην ΠΕΠΕ και είμαστε βέβαιοι ότι η  ενισχυμένη δυναμική του Σωματείου μας αποτελεί εγγύηση για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των Ελλήνων μηχανοδηγών.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου