Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Εργασίες σε εξέλιξη για την επαναλειτουργία της πλύσης

 Εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για την επαναλειτουργία της πλύσης στο Ρέντη και την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επανέλθει η κανονικότητα στον καθαρισμό των συρμών. Σε αυτή την απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνέβαλαν ουσιαστικά εκθέσεις συναδέλφων μηχανοδηγών
για τις καθυστερήσεις που υπήρχαν χρόνια τώρα στον καθαρισμό που γίνονται στους συρμούς ιδιαίτερα τις νυκτερινές ώρες,αφού ο καθαρισμός γίνεται με λάστιχο καθώς η πλύση είχε τεθεί εκτός λειτουργίας χρόνια τώρα.

Ελπίζουμε να δοθεί το συντομότερο σε χρήση, ενώ σημαντική καθυστέρηση παρατηρείται στην εγκατάσταση της αποβάθρας στο Ρέντη για τα Desiro παρά το ότι η Διοίκηση του ΟΣΕ έχει υπογράψει την απόφαση εδώ και σχεδόν 1 μιση μήνα.
Για το θέμα αυτό θα γίνουν εκ νέου ενέργειες απο το Σωματείο μας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου