Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Εκτροχιασμός IC 61 στην περιοχή Ξυνία

Η αμαξοστοιχία έφτασε  στην Αθήνα, καθώς το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.
Εκτροχιάστηκε η μηχανή της αμαξοστοιχίας Inter City 61 στην περιοχή Ξυνία μετά απο πτώση βράχων στην σιδηροδρομική γραμμή. Προσωπικό και επιβάτες
της αμαξοστοιχίας είναι καλά στην υγεία τους, ενώ γίνονται προσπάθειες για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία. Στο σημείο έχουν
σπεύσει συνεργεία του ΟΣΕ για να επιθεωρήσουν την γραμμή και να δώσουν άδεια για να πλησιάσουν οι εφεδρικές μηχανές απο τον Παλαιοφάρσαλο για να αντικαταστήσουν την εκτροχιασμένη και να  εκκινήσει η αμαξοστοιχία 61.
Στο τρένο λειτουργούν όλα τα συστήματα (Κλιματισμός - ρεύμα κτλπ) καθώς ο εκτροχιασμός έγινε στον πρώτο άξονα της μηχανής και έγινε άμεσα αντιληπτός απο τους μηχανοδηγούς που ακινητοποίησαν την αμαξοστοιχία έπειτα απο την σύγκρουση με βράχους που είχαν πέσει στην γραμμή προφανώς λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.
Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεώτερο.
Θυμίζουμε ότι μεταξύ Λιανοκλαδίου - Δομοκού η κυκλοφορία των τρένων γίνεται απο τον ορεινό όγκο και την παλιά χάραξη, ενώ τους επόμενους μήνες αναμένεται να δοθεί  η νέα γραμμή  (μέσω του Όθρυ).


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου