Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Επιθεώρηση των έργων απο τον κ, Βούρδα και τις Διοικήσεις ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ


Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών 
Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών , κ. Θάνος Βούρδας, συνοδευόμενος από τις Διοικήσεις του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ, επισκέφθηκε σήμερα το εργοτάξιο της ΕΡΓΟΣΕ στο Λιανοκλάδι και πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για
την εξέλιξη των εργασιών του έργου της σιδηροδρομικής σύνδεσης Τιθορέας –Δομοκού.

Στη σύσκεψη εξετάστηκαν όλα τα θέματα της εξέλιξης του έργου καθώς και όλα τα παράπλευρα έργα τα οποία έχει αναλάβει να εκτελέσει η ΕΡΓΟΣΕ.
Συγκεκριμένα επιβεβαιώθηκε το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του τμήματος Λιανοκλάδι – Δομοκός εντός του Φθινοπώρου καθώς το τμήμα Τιθορέα – Λιανοκλάδι έχει ήδη παραδοθεί σε χρήση.  
Στη συνάντηση παρουσιάστηκε η εξέλιξη του συνόλου των εκτελούμενων εργασιών και υπήρξε συντονισμός όλων των εμπλεκομένων προκειμένου να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.
Επιπλέον συζητήθηκε το θέμα της εξέλιξης του διαγωνισμού για την Ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων του Σπερχειού και όπου έως τα τέλη Οκτωβρίου θα έχει υπογραφεί η σχετική σύμβαση και επίσης συζητήθηκε και η τεχνική λύση αντιμετώπισης των αποθέσεων φερτών υλικών στο οδικό δίκτυο της τοπικής κοινότητας Στίρφακας.
Η ΕΡΓΟΣΕ από τις 31/8/2018 απέστειλε τη μελέτη εφαρμογής για την κατασκευή συμπληρωματικών έργων αντιπλημμυρικής προστασίας και την αντιμετώπιση  του φαινομένου αυτού στην ΤΚ Στίρφακας, στο Δήμο Λαμιέων και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την σύμφωνη γνώμη τους ενώ τόσο οι πρόδρομες εργασίες διάνοιξης των οδών πρόσβασης για την κατασκευή των τεχνικών έργων όσο και ο καθαρισμός των φερτών είναι ήδη σε εξέλιξη.
Τέλος στη σύσκεψη συζητήθηκαν και θέματα που σχετίζονται με τις εργασίες ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου του Σταθμού Λιανοκλαδίου σύμφωνα με σχετική πρόταση που έχει κατατεθεί από το Δήμο Λαμιέων και το τοπικό τμήμα του ΤΕΕ.
Στη σύσκεψη παραβρέθηκε και ο Βουλευτής Φθιώτιδας  κ. Αποστόλης Καραναστάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου