Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Ρουμανική σιδηροδρομική «απόβαση» στην Ελλάδα: Την πόρτα της ΡΑΣ χτύπησε η TEF LOGISTICA FEROVIARA

Μετά την Grup Feroviar Roman SA, κι άλλη σιδηροδρομική εταιρεία της Ρουμανίας χτύπησε την πόρτα της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων.
Η εταιρεία TEF LOGISTICA FEROVIARA S.R.L.  εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα με υποκατάστημα και κοινοποίησε

στη ΡΑΣ την ευρωπαϊκή σιδηροδρομική άδεια με αριθμό RO0120160002, δηλώνοντας την πρόθεσή της  να δραστηριοποιηθεί  στην ελληνική σιδηροδρομική υποδομή  για εκτέλεση εμπορευματικών σιδηροδρομικών μεταφορών.


Η TEF LOGISTICA FEROVIARA S.R.L. εκτιμά ότι,  με τη λήψη και του Πιστοποιητικού Ασφαλείας από τη ΡΑΣ,  θα ξεκινήσει δραστηριότητες στις αρχές του 2019.

Σιδηροδρομικοί υποστηρίζουν ότι οι εκπρόσωποι στην Ελλάδα της Grup Feroviar Roman SA και της TEF LOGISTICA FEROVIARA S.R.L. παρουσιάζουν κοινά γνωρίσματα.

Υπενθυμίζεται ότι στην εγχώρια σιδηροδρομική αγορά δραστηριοποιούνται η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η Rail Cargo Logistics Goldair και η Pearl.

Φ. Φωτεινός - metaforespress.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου