Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

ΟΣΕ ¨Στην τελική ευθεία για την επιστροφή των μεταταχθέντων


Στην τελική ευθεία μπαίνουμε για την επιστροφή των μεταταχθέντων στον ΟΣΕ καθώς στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού στην επόμενη συνεδρίαση, υπάρχει ως θέμα στην ημερήσια διάταξη η
"Επαναφορά υπαλλήλων που μεταφέρθηκαν δυνάμει των διατάξεων των άρθρων 16 του ν. 3891/2010 (Α΄188) και 9 του ν. 3920/2011 (Α΄33) σε διάφορους φορείς του δημοσίου."


Πρόκειται ασφαλώς για μια πολύ μεγάλη στιγμή για τους συναδέλφους -όσους  είναι εν ενεργεία πλέον- και που εκδιώχθηκαν απο τον σιδηρόδρομο με τον Νόμο 3891 (ΠΑΣΟΚ) καθώς η αδικία αποκαθίσταται και θα μπορούν να επιστρέψουν στον Οργανισμό, μετά την ψήφιση του σχετικού Νόμου απο την σημερινή Κυβέρνηση.

Το στέκι χαιρετίζει την εξέλιξη αυτή, που αποτελεί μια δικαίωση για τον αγώνα των συναδέλφων που στήριξε με πολλές πρωτοβουλίες το Δίκτυο Σιδηροδρομικών.


3 σχόλια:

  1. ΕΚΛΟΓΕΣ είναι αυτές ... μόνο διορισμούς θα κάνουμε κ θα δίνουμε επιδόματα ?? Ποια αδικία αποκαθίσταται κύριοι ?? Αυτοί έφυγαν κ δεν ΕΚΔΙΏΧΘΗΚΑΝ το έκαναν όπου έκλεισε το δίκτυο , βλέπε ΠΕΛΟΠΌΝΝΗΣΟ. Μην διαστρεβλώνεται την αλήθεια για συνδικαλιστικούς λόγους . Προκειμένου να ξεσπιτωθούν αναγκάστηκαν να πάνε σε υπηρεσίες του τόπου διαμονής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσιπνής Ηρακλής. Καλησπέρα, τι έγινε με την ημερήσια διάταξη του Ο.Σ.Ε ΑΡ. 1118 στις 20/12/2018. Έγινε η συνεδρίαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ??? ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΟΛΟΙ. ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΣ, ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ"..........ΒΑΡΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. ΝΤΡΟΠΗ......... ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή