Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Ο μοντέρνος φασισμός *


Δεν παρακολουθώ το twitter και σκέπτομαι σοβαρά να αφήσω και το fb. Το κρατώ ακόμα για λόγους δουλειάς. Έτσι προφυλάσσω συχνά τον εαυτό μου από τη
σαπίλα, την αρρώστια και τη χυδαιότητα που κυκλοφορεί εκεί και μάλιστα καλυμμένη πίσω από ψευδώνυμα.

 Όταν όμως η αρρώστια μεταλλάσσεται σε ολοφάνερο φασισμό, όπως στην περίπτωση αυτού του απερίγραπτου τύπου, ο οποίος στο όνομα της ντεμέκ εξυπνακίστικης αντιπολίτευσης πιάνει στο άρρωστο πληκτρολόγιο του παιδιά με ειδικές ανάγκες για να παίξει το σιχαμένο μικροπολιτικό παιχνιδάκι του τότε αντιλαμβάνεται κανείς πόσο πολύ το πράγμα έχει ξεφύγει, πόσο η μικροψυχία, ο μισανθρωπισμός, το μίσος έχουν εισχωρήσει σε μια παράλληλη καθημερινότητα που με την πρώτη ευκαιρία θα γίνει κυρίαρχη. Θα γίνει η νέα τάξη.
 Ο μοντέρνος φασισμός δεν φορά στολές. Έχει κομψά λάπτοπ και δρα μέσα από οθόνες. Ήσυχα, μεθοδικά και ανώνυμα.
 Άρρωστος δεν είναι μόνο ο tsirilos που ανάρτησε το συγκεκριμένο post, άρρωστοι είναι επίσης οι άνθρωποι που το επικρότησαν, όσοι το ανέχθηκαν, κρυφογέλασαν και έκαναν λάικ. Όσοι πιστεύουν ότι είναι ανώτεροι άνθρωποι, ότι η δική τους επιφανειακή ”αρτιότητα” είναι η δύναμη τους. Προφανώς και είναι το τρωτό τους σημείο. Αυτή η υπεροχή απέναντι σε όσους κατά τη γνώμη τους μειονεκτούν, σωματικά, κοινωνικά, οικονομικά και όπως αλλιώς, και δεν θα μπορέσουν λόγω της μειονεξίας τους να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους απέναντι στη λαίλαπα της επίθεσης που δέχονται, όλο και περισσότερο από τους φασίστες παντός είδους, είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για μια δημοκρατία.
Όσο ανέχεται κάποιος αυτή τη χυδαιότητα αυτού του αλήτη τόσο ο κόσμος μας θα γλιστράει ξανά στο χαμό.

*Απο τον Γιώργο Τούλα - paralaxis.gr

2 σχόλια:

  1. Σιχαμένοι, άρρωστοι, φασίστες, νομίζουν ότι είναι υπεράνθρωποι σαν αυτούς που πίστεψαν στον "ισόθεο" (έτσι τον αποκαλούν) Χίτλερ!!! Δεν θα αρρωστήσουν, δεν θα γεράσουν, δεν θα πεθάνουν! Δεν θα γεννήσουν μη "υγιή" παιδιά (αν συμβεί υπάρχει ο Καιάδας). Ευτυχώς οι αρχηγοί των ναζί δεν κατάφεραν να γεράσουν, πλην ορισμένων, ώστε να έχουν την κοινή μοίρα των θνητών. Όσο για τα νιάτα της Γερμανίας που πίστεψαν στα Άρια ιδανικά, μια τρύπα 1x2x2 τους περίμενε στο τέλος του "αγώνα".
    Οι βλαμμένοι που τους θαυμάζουν, να πάνε μια βόλτα στο Διόνυσο και να δουν που είναι σήμερα οι "υπεράνθρωποι". Οι σταυροί των Γερμανών στρατιωτών στα νεκροταφεία των μετώπων και των κατακτημένων χωρών, δείχνουν τη μοίρα των "αθανάτων"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *** Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται δεκάδες troll της Νέας Δημοκρατίας, καθώς δάγκωσαν τη γλώσσα τους και έπαθαν βαριάς μορφής δηλητηρίαση.

    Από: https://www.altsantiri.gr/gnwmes/dimitris-soyltas-kali-chronia-kai-sto-vathos-simitoygenna/#ixzz5bLHbPY3X

    ΑπάντησηΔιαγραφή