Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Στο σκοτάδι οι σιδηροδρομικοί - Απαράδεκτη τακτική απο τον Θανάση Λεβέντη


Ο εκπρόσωπος εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο και νόθα εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην ΓΣΕΕ συνάδελφος Θανάσης Λεβέντης για 2η συνεχή φορά  δεν κοινοποίησε τα θέματα της
ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του ΔΣ του Οργανισμού που συνεδριάζει σήμερα. 

Είναι πλέον ξεκάθαρό ότι πρόκειται για συνειδητή επιλογή της κλειστής παρέας των συνδικαλιστών των ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ-ΔΕΣΚ να κρατούν στο σκοτάδι την ενημέρωση των συναδέλφων. 
Ωστόσο η παρουσία του εκπροσώπου εργαζομένων θεωρούσαμε ότι έχει διαφορετικό νόημα (όπως είχε ενημερώσει και ο συνάδελφος Λεβέντης άλλωστε στο παρελθόν) και η ενημέρωση των συναδέλφων είναι απαραίτητη.
Εκτός αν ο συνάδελφος  ενοούσε πως θα ενημερώνει για τα δρώμενα στο ΔΣ μόνο όταν Κυβέρνηση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ όταν Κυβερνά η ΝΔ (μαζί με το ΠΑΣΟΚ) θα κρατά στο σκοτάδι τον σιδηροδρομικό κόσμο. 
Νέα ήθη, νέα έθιμα. Ή μάλλον επιστροφή στην κανονικότητα. 
Που σημαίνει σκοτάδι για τους πολλούς, ενημέρωση για τους λίγους. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Υ.Γ. 2 Θέματα έχει το ΔΣ σήμερα. Θα μας ενδιέφερε όμως να μάθουμε τι θα ψηφίσει ο συνάδελφος Λεβέντης και να ενημερώσει τους σιδηροδρομικούς για το τι συζητείτε εντός του ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου