Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Σύσκεψη για τις αποβάθρες των Desiro στον ΑΙΡ

Σύσκεψη με αρμόδιους φορείς απο τον ΟΣΕ πραγματοποιήθηκε σήμερα για το θέμα των αποβαθρών για την αποεπιβίβαση στα Desiro μετά τις αναφορές του Σωματείου μας και την
απαράδεκτη καθυστέρηση που υπήρξε στο θέμα.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν από το Σωματείο μας οι Μωραΐτης Πέτρος και Χαντάβας Αλέξης, από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ο Προϊστάμενος Μηχανοστασίου Νότιας Ελλάδας κ. Τσετσέκος και ο  Προϊστάμενος Ασφάλειας Γιάννης Καράκος και απο τον ΟΣΕ οι συνάδελφοι Αδαμάκης και Χριστογιάννης ενώ παρόν ήταν και ο συνάδελφος Αχιλεόπουλος.
Στην σύσκεψη αποφασίστηκε να τοποθετηθούν 4 ακόμα μεταλλικές αποβάθρες ενώ θα γίνουν κάποιες τεχνικές τροποποιήσεις για την ασφάλεια του προσωπικού ελιγμών.
Συζητήθηκε ακόμα το θέμα της πρόσβασης στον σταθμό απο το μηχανοστάσιο με όλους να συμφωνούν ότι χρειάζονται άμεσα βελτιωτικές παρεμβάσεις.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου