Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Πελοποννήσου για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Πελοποννήσου χαιρετίζει και τιμά την 46η επέτειο από τη λαϊκή εξέγερση του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 1973.
 Τα αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα αποτελούν σημαντική
παρακαταθήκη για την εργατική τάξη της χώρας μας.
 Το σύνθημα ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι εκείνο που μας δυναμώνει για να υπερασπιζόμαστε καθημερινά στους χώρους δουλειάς τα δικαιώματά μας αλλά και ν΄ αγωνιζόμαστε μαζί με τα νέα παιδιά για καλύτερες συνθήκες εργασίας, για ελεύθερες Σ.Σ.Ε. που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες, χωρίς καταπίεση, χωρίς φόβο στους χώρους εργασίας, για την αντιμετώπιση όλων των πολιτικών που υπηρετούν και υπηρέτησαν όλες οι Κυβερνήσεις που συνθλίβουν κατακτήσεις και δικαιώματα και προκαλούν τον Ελληνικό Λαό όταν παρουσιάζουν τη λυκοσυμμαχία του ΝΑΤΟ που τοποθέτησε τη χούντα στη χώρα μας, σαν εγγυητές της ειρήνης προσφέροντας της όλες τις διευκολύνσεις μετατρέποντας όλες τις στρατιωτικές βάσεις σε πυριτιδαποθήκες. Και από τη μία δολοφονούν τους λαούς σε Συρία, Παλαιστίνη και από την άλλη κάνουν τρισάγια για τους πνιγμένους του Αιγαίου.
 Τιμάμε τους νεκρούς του Πολυτεχνείου γι’αυτό οργανώνουμε καλύτερα τους αγώνες μας. Ανοίγουμε δρόμο για να γίνουν πράξη τα οράματά τους, για να κάνουμε πράξη τα δικά τους συνθήματα.

ΖΗΤΩ Η 17Η ΝΟΕΜΒΡΗ

ΟΛΟΙ στις συγκεντρώσεις και τις πορείες που θα γίνουν.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΧΟΥΡΙΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου