Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Oι νόθοι της ΠΟΣ επικαλέστηκαν συμφωνία του 2005, όταν δεν υπήρχαν ΤΡΑΙΝΟΣΕ-ΕΕΣΣΤΥ!

Ικανοί ΜΟΝΟ για να στήνουν ΝΟΘΕΙΕΣ!
Πραγματικά άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι νόθοι της ΠΟΣ επικαλέστηκαν και προσκόμισαν για το προσωπικό ασφαλείας στο δικόγραφο, ιδιωτικό συμφωνητικό.... του 2005. Το ακόμα πιο τραγικό της υπόθεσης όμως
-και που καταδεικνύει την προχειρότητα και την τσαπατσουλιά ένος νόθου κατεστημένου- είναι ότι την συμφωνία αυτή - για το προσωπικό ασφαλείας- την είχαν υπογράψει Πρωτοβάθμια Σωματεία!

Επιβεβαιώνοντας το στέκι που ανέφερε ότι το Προσωπικό Ασφαλείας το καταρτίζουν τα Πρωτοβάθμια Σωματεία!
Ακόμα χειρότερα για αυτούς -τους ΝΟΘΟΥΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ δηλαδή -που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες των εργαζομένων στην τεχνική βάση, ο δικαστής τους υπενθυμίζει ότι η υποχρεώση για το προσωπικό ασφαλείας πρέπει να συμφωνείτε μέχρι 25 Νοεμβρίου κάθε ημερολογιακού έτους.
Και οι ΝΟΘΟΙ προσκόμισαν έγγραφο -ιδιωτικό συμφωνητικό Σωματείων που σήμερα κάποια δεν υπάρχουν με την τότε Διοίκηση του ΟΣΕ-του 2005, ενώ στο εξώδικο για την απεργία αναφέρονταν ότι τάχα είχαν συμφωνήσει με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το προσωπικό ασφαλείας!
Και ενώ είχαν κηρύξει απεργίες σε ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ, έδειξαν στο δικαστήριο συμφωνία του 2005 για τον ΟΣΕ!!!!

ΝΟΘΟΙ και ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
ΝΟΘΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

Το μόνο για το οποίο είναι ικανοί είναι να στήνουν ΝΟΘΕΙΕΣ για την χάλκευση των αποτελεσμάτων σε συνέδρια.
Τα οποία και αυτά θα ΚΑΤΑΠΕΣΟΥΝ στην αστική δικαιοσύνη, εκεί που οδήγησαν τα πράγματα με τα όσα μεθόδευσε η παρέα των ΝΟΘΩΝ στο 36ο συνέδριο.

Διέλυσαν την ΠΟΣ, άφησαν την τεχνική βάση χωρίς ΣΣΕ, οι ΝΟΘΟΙ του 36ου συνεδρίου. 
Καμία λύπηση για αυτούς τους ΝΟΘΟΥΣ. 
Οι εργαζόμενοι οφείλουν να ζητήσουν εξηγήσεις για την προχειρότητα και την τσαπατσουλιά των ΝΟΘΩΝ που σήμερα λένε ότι τους εκπροσωπούν.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Όσοι βάλανε την αστική δικαιοσύνη στα συνδικάτα στο τέλος χάσανε. Αυτό για όσους πανηγύριζαν για τις προσωρινές διαταγές στο συνέδριο. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
Υ.Γ.2 Τις ΣΣΕ τις υπογράφουν τα αντιπροσωπευτικά Σωματεία. ΞΕΚΑΘΑΡΑ. 
Υ.Γ. 3 Όταν οι νόθοι χάνουν δικαστήρια με τέτοιο τρόπο, υπάρχει λογικός άνθρωπος που πιστεύει ότι κάτι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου