Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Κροατία : Μεγάλο δυστύχημα , 3 νεκροί - δεκάδες τραυματίες

Σύγκρουση επιβατικού με εμπορικό τρένο στην Κεντρική Κροατία χτες το βράδυ. 

«H σύγκρουση  ήταν τρομακτική », ανέφερε ο πρωθυπουργός της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, ο οποίος έσπευσε στο σημείο μαζί με άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους. Ο Πλένκοβιτς επιβεβαίωσε ότι μέχρι στιγμής υπάρχουν 3 νεκροί   στον τόπο του δυστυχήματος, αλλά είπε ότι

θα μπορούσαν να βρεθούν ακόμη περισσότερα θύματα το πρωί.

Οι τραυματίες έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο, κάποιοι με σοβαρά τραύματα αλλά κανένας δεν βρίσκεται σε απειλητική για τη ζωή του κατάσταση, πρόσθεσε.


«Είναι νύχτα, δεν υπάρχει φως, δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή αν υπάρχουν περισσότερα θύματα», είπε ο Πλένκοβιτς.

Η αιτία της σύγκρουσης δεν έγινε αμέσως σαφής.

Η επιβατική αμαξοστοιχία ήταν τοπική γραμμή που μετέφερε 13 άτομα, ενώ μόνο ο μηχανοδηγός βρισκόταν στην εμπορευματική αμαξοστοιχία, είπε ο Πλένκοβιτς. Είπε ότι μεταξύ των τραυματιών είναι και ξένοι πολίτες.


Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι και τα δύο τρένα εκτροχιάστηκαν  μετά τη σύγκρουση. 

Έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί τι προκάλεσε τη σύγκρουση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου