Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Περιορισμοί στην κυκλοφορία εμπορευματικών συρμών από και προς την Ελλάδα, λόγω έργων στη Σερβία

Προβλήματα στην εύρυθμη σιδηροδρομική διακίνηση προϊόντων από και προς την Ελλάδα έχει επιφέρει η απόφαση των Σερβικών Σιδηροδρόμων να «περικόψουν» τμήματα του δικτύου τους, λόγω της διεξαγωγής έργων. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, εδώ και αρκετές ημέρες έχουν
να αφιχθούν συρμοί με διάφορα εμπορεύματα (χαρτί, ξυλεία, χημικά, τρόφιμα).

Μάλιστα, υπάρχουν εκτιμήσεις ότι έχουν «εγκλωβιστεί» δεκάδες βαγόνια με εμπορεύματα στην Ουγγαρία που έχουν προορισμό την Ελλάδα, τα οποία και δεν μπορούν να παραλάβουν οι ελληνικές εταιρείες, αν και έχουν ήδη προπληρώσει τα προϊόντα.

Για το θέμα, έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εξωτερικών, οι αναμένεται να προχωρήσουν στις ενδεδειγμένες ενέργειες, προκειμένου να μην «αποκοπούν» τα Βαλκάνια από την υπόλοιπή Ευρώπη για μεγάλο διάστημα.

www.metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου