Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Εικόνες ντροπής στον Προαστιακό Πάτρας

 Τρεις μέρες τώρα στον Κεντρικό Σταθμό η επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών γίνεται απο γραμμή που η αποβάθρα έχει μεγάλη υψομετρική διαφορά με τους συρμούς.

Τα προβλήματα στην υποδομή του Προαστιακού Πάτρας είναι τεράστια, ενώ οι ελάχιστοι εναπομείναντες σιδηροδρομικοί στον ΟΣΕ καταβάλουν προσπάθεια για να συμμαζέψουν τα ασυμάζευτα.

Την ίδια ώρα και τα τελευταία 3 χρόνια που ο σιδηρόδρομος διαλύεται και οι επιβάτες ταλαιπωρούνται με ευθύνη της Κυβέρνησης, διαβάζουμε στον ημερήσιο τύπο εξαγγελίες για έργα που ΘΑ γίνουν.

Το μόνο που έχει γίνει είναι ένα πάρτι μελετών (με απευθείας αναθέσεις)  και ρουσφέτια για ημέτερους ενώ κανείς σιδηροδρομικός δεν ξεχνά ότι η σύνδεση με την Πάτρα παραπέμφθηκε στις καλένδες μετά την απόρριψη των σχεδίων Μητσοτάκη - Καραμανλή απο την Ευρωπαϊκή Ένωση. 


3 χαμένα χρόνια για τον σιδηρόδρομο και αναρωτιόμαστε πόσος καιρός θα χρειαστεί για να συνέλθει ο σιδηρόδρομος απο την πολιτική εγκατάλειψης του απο τον Ιούλιο του 2019 και μετά.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου