Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

H Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων ενισχύεται με 10 θέσεις

 Την κατάργηση της Ρυθμιστικής Αρχής Επιβατικών Μεταφορών (ΡΑΕΜ) προβλέπει, μεταξύ άλλων, το νομοσχέδιο «Διατάξεις για τις δημόσιες υπεραστικές και αστικές τακτικές οδικές μεταφορές επιβατών. Αναδιοργάνωση των εταιρειών ΟΣΕ ΑΕ και ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ και λοιπές διατάξεις» που κατέθεσε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στη Βουλή.

Σύμφωνα με αυτό, καταργείται η Ρυθμιστική Αρχή Επιβατικών Μεταφορών και μεταφέρονται τριάντα τρεις κενές οργανικές θέσεις προσωπικού ως εξής:

-23 θέσεις Ειδικού Επιστημονικού προσωπικού στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και

-10 θέσεις στην Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ).

Οι κανονιστικές και ρυθμιστικές αρμοδιότητες της ΡΑΕΜ επανέρχονται στους φορείς που τις ασκούσαν πριν την ίδρυσή της (υπουργεία, Περιφέρειες, κ.λπ.).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου