Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Συνεχίζει την προβοκάτσια ο Ραυτόπουλος στην " Ενότητα Συνταξιούχων "

Συνεχίζει  την προβοκάτσια σε βάρος του Σωματείου Μηχανοδηγών ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών, καθώς
ζήτησε..... η Π.Ε.Π.Ε. να κατονομάσει στον .....Ραυτόπουλο το ποιος εκπροσώπησε το Σωματείο των Μηχανοδηγών.

Εμμέσως δηλαδή ο προβοκάτορας Ραυτόπουλος αναγνωρίζει το λάθος του, αλλά αντί να ζητήσει συγνώμη θέλει η Π.Ε.Π.Ε. να του ....κατονομάσει ποιος ήταν εκεί. 

Ο Ραυτόπουλος, ζητά ονόματα και διευθύνσεις (γνωστή τακτική στον ίδιο αφού αυτά  έκανε δημοσιεύοντας ονοματεπώνυμα με πατρώνυμα το 2018) αντί να ζητήσει δημόσια συγνώμη ως όφειλε απο τους μηχανοδηγούς για την προβοκατόρικη συμπεριφορά του, σε βάρος του Σωματείου τους,  που αποκάλυψε το στέκι της έλξης. 

Στον κάθε σύγχρονο "χωροφύλακα" , που επιμένει ως γνήσιος προβοκάτορας στο λάθος του, μόνο ένα αξίζει.

Απαξίωση. 

Την ζεί άλλωστε , αφού είναι Πρόεδρος σε ένα "Σωματείο"  που αριθμεί 3500 και πλέον μέλη και "φρόντισε"  σύμφωνα με καταγγελίες συναδέλφων συνταξιούχων, να ψηφίσουν σε αυτό μόνο οι ...450 για να διατηρεί ο ίδιος και ως συνταξιούχος τον τίτλο του συνδικαλιστή. 

Πολλοί επικοινώνησαν μαζί μας αυτές τις μέρες και μετά τα όσα αποκαλύψαμε. (ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Όχι μόνο αγώνα δεν κάνει για  τα συμφέροντα των συνταξιούχων μας είπαν, αλλά με την εμπάθεια του απέναντι σε Σωματεία,  φροντίζει να διαλύει το πνεύμα συνεργασίας που θα έπρεπε να υπάρχει. 

Ο  κάθε "Ραυτόπουλος"  με αυτές τις συμπεριφορές, επιβεβαιώνει  -την βαθιά πολιτική- - ιδιοκτησιακή αντίληψη για τα συνδικάτα  που διακατέχει όσους θεωρούν εαυτόν  "αναντικατάστατους".

Αρκετά όμως ασχοληθήκαμε με προβοκάτορες. 

H αλήθεια αποκαλύφθηκε απο το στέκι της έλξης και όπως ήταν αναμενόμενο οι προβοκάτορες....χοροπηδάνε απο τα νεύρα τους. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. Στόχος αυτών των προβοκατόρικων πρακτικών είναι το Σωματείο των Μηχανοδηγών και φυσικά ο Πρόεδρος του, επειδή δεν τυγχάνει να συμβαδίζουμε απο το 2015 και μετά με την πεπατημένη στα σιδηροδρομικά συνδικαλιστικά δρώμενα.
    Σε κάθε περίπτωση, το Σωματείο των Μηχανοδηγών με σημερινή του επιστολή ζήτησε την αποκατάσταση της αλήθειας ενώ απο το στέκι αποσύρθηκαν χαρακτηρισμοί που δεν συνάδουν με το πολιτικό μας ήθος, χρόνια τώρα.
    Ο σιδηροδρομικός κόσμος έχει καταλάβει καλά και ποιοι και γιατί οργάνωσαν αυτήν την προβοκάτσια.
    Ευχαριστώ τον συνάδελφο που με ενημέρωσε στην Θεσσαλονίκη για την ύπαρξη αυτού του απρεπούς δημοσιεύματος στην εφημερίδα αυτού του ....Συνδέσμου.
    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή