Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

ΟΣΕ : Πρόσληψη συμβούλου για μελέτη για το ...Θριάσσιο

Την ανάθεση της υπηρεσίας «Πρόσληψη συμβούλου για την εκπόνηση μελέτης και σύνταξη έκθεσης σκοπιμότητας για την εκμετάλλευση των κτιρίων Κ1, Κ2 και Κ3 Α του ΟΣΕ στο Θριάσιο Πεδίο», για χρονικό διάστημα ενός (1) μήνα από την ημερομηνία υπογραφή της σύμβασης, συνολικής αξίας
#29.500,00#€ χωρίς Φ.Π.Α. και #36.580,00#€ με Φ.Π.Α. 24 %, στον οικονομικό φορέα «Grant Thornton A.E.», με Α.Φ.Μ. 800426062 ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών που έχει την δυνατότητα καλής και έγκαιρης εκτέλεσης της σύμβασης και υπέβαλε την μοναδική οικονομική προσφορά ενέκρινε η Διοίκηση του ΟΣΕ.

Προτείνουμε στον ΟΣΕ, στο κτίριο  στην Καρόλου ένας όροφος να δοθεί για την στέγαση των συμβούλων. Έχουμε χάσει το μέτρημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου