Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Δ. Μπερμπεγιάννης : Για ακόμα μια φορά η Κυβέρνηση μας κοροϊδεύει

Ανακοίνωση του μέλους του Δ.Σ. του Σύνδεσμου Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών Μακεδονίας-Θράκης, Δημήτρη Μπερμπεγιάννη 

 Ο κύριος Χατζηδάκης στο ΣΚΑΙ στην εκπομπή του κυρίου  Αυτιά μας δηλωσε:

Α.  Χιλιάδες  συνταξιούχοι δεν θα λάβουν την αύξηση  6%  από  01.01.2023  λόγω ότι  έχουν προσωπική διαφορά.

Β.  Χιλιάδες  συνταξιούχοι δεν θα λάβουν την αύξηση  6% από 01-01-2023 στις Επικουρικές τους συντάξεις διότι αυτό είναι θέμα όχι της κυβέρνησης αλλά των επιμέρους ταμείων!!!

Γ.  Σε αντίθεση με την απόφαση του ΣτΕ με αρ. 1408/2022  δήλωσε ότι οι  συνταξιούχοι  που άσκησαν αγωγές θα λάβουν τα αναδρομικά 11 μηνου μόνο αν εκδοθεί και απόφαση για κάθε ξεχωριστά   συνταξιούχο!!!!!!   Μετά  από  την αδιανόητη αυτή  δήλωση  καλούμε τον κύριο Πρωθυπουργό να επιληφθεί του θέματος για να λάβουν τα λίγα  αναδρομικά 11μηνου  από Ιούνιο 2015 έως Μάιο 2016  όλοι οι συντ/χοι καθώς επίσης να  λάβουν  την  μικρή αύξηση του   6%  όλοι  οι  συνταξιούχοι   είτε   έχουν προσωπική διαφορά είτε όχι.

   Μπερμπεργιαννης Δημήτρης (μέλος Δ.Σ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου