Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Η DB πουλά τις συμμετοχές της Arriva σε Δανία, Σερβία και Πολωνία

 Ο όμιλος Arriva, που ανήκει στην DB, ανακοίνωσε ότι έχει συνάψει συμφωνία για την πώληση των δραστηριοτήτων της στη Δανία, τη Σερβία και την Πολωνία στο επενδυτικό σχήμα της Mutares, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την επικέντρωσή της στις βασικές αγορές, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην κεντρική Ευρώπη.


Η συμφωνία πώλησης περιλαμβάνει την αγορά:

-Ολόκληρης της επιχείρησης στη Δανία, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων λεωφορείων και σιδηροδρομικών μεταφορών, το franchise της στην εταιρεία κοινής χρήσης αυτοκινήτων SHARE NOW και το UCplus, ένα πανεθνικό εκπαιδευτικό κέντρο.

-Ολόκληρης της σερβικής επιχείρησης, η οποία είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος ιδιωτικός φορέας εκμετάλλευσης λεωφορείων στη Σερβία.

-Της πολωνικής επιχείρησης λεωφορείων, η οποία εκτελεί συμβάσεις δημόσιων μεταφορών με βάση την πόλη στη Βαρσοβία και περιφερειακές υπηρεσίες στις περιοχές Kujawsko-Pomorskie και Pomorskie.

Η πολωνική σιδηροδρομική επιχειρηματική μονάδα δεν αποτελεί μέρος της συναλλαγής και θα παραμείνει μέρος του χαρτοφυλακίου του Ομίλου Arriva.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής αναμένεται προς το τέλος του 2022, υπό τους συνήθεις όρους κλεισίματος, συμπεριλαμβανομένης, μεταξύ άλλων, της έγκρισης από το Εποπτικό Συμβούλιο της Deutsche Bahn και του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Υπουργείου Μεταφορών, καθώς και την αντιμονοπωλιακή ρύθμιση από τις αντίστοιχες τοπικές αρχές.


Β. Βεγ. - metaforespress.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου